Managed Firewall: onbezorgd beveiligd

Met een Managed Firewall beveiligt u uw bedrijfsnetwerk of server zonder zelf te investeren in producten, tijd en kennis. U betaalt hiervoor een vast bedrag per maand.

Een firewall zorgt ervoor dat kwaadwillenden (zoals hackers) geen toegang krijgen tot uw bedrijfsnetwerk of server. Tevens kan de firewall ook gebruikt worden als basis voor een VPN waarmee u de netwerken van vestigingen op een veilige manier aan elkaar koppelt of thuiswerkers toegang geeft tot uw bedrijfsnetwerk.

Met een Managed Firewall van Arrix heeft u de zekerheid van een veilige firewall oplossing die door specialisten op afstand wordt bewaakt en onderhouden voor een optimale beveiliging. U betaalt hiervoor een vast bedrag per maand.

Optioneel kan de Managed Firewall van Arrix ervoor zorgen dat medewerkers het internet alleen gebruiken volgens de manier zoals die is vastgelegd in uw eigen beveiligingsbeleid. Hierdoor kan bijvoorbeeld de toegang tot bepaalde sites worden geblokkeerd. Daarnaast kan de firewall ook voorzien worden van een Anti-virus, Anti-SPAM  en Deep Inspection module voor een nog betere beveiliging van uw netwerk.

Dankzij centraal management worden updates met nieuwe beveiligingsmaatregelen direct toegepast op uw firewall, zonder dat u daar geen omkijken naar heeft. Ook kunnen wijzigingen hierdoor snel uitgerold worden. De Arrix Helpdesk houdt uw firewall continu binnen kantooruren in de gaten. Hierbij detecteren en pareren wij aanvallen op uw netwerk van buitenaf en signaleren wanneer de firewall defect is, zodat we snel kunnen reageren zonder extra kosten.

Er wordt een backup gemaakt van de configuratie, zodat de firewall bij vervanging gelijk de juiste instellingen krijgt. De nieuwe firewall hoeft niet opnieuw geconfigureerd te worden, waardoor de downtime minder lang zal zijn.

Geïnteresseerd? Neem contact op.

Wij staan u graag te woord over de Managed Firewall oplossing. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in.