Hosted SSL VPN: altijd en overal veilig werken

Ook binnen uw organisatie merkt u dat de vraag naar flexibiliteit toeneemt om medewerkers vanaf elke gewenste locatie toegang te geven tot bedrijfsdata. De traditionele VPN-tunnelverbinding naar het bedrijf heeft diverse nadelen. Er moet een lastige installatie worden doorlopen, op de gebruikte werkplek moet zogenaamde cliëntsoftware worden geïnstalleerd, updateproblematiek, verbindingsproblemen. Kortom…. veel beheer en irritaties bij uw werknemers. Ook beveiliging speelt hierbij een steeds belangrijkere rol. De toepassing van alleen een gebruikersnaam en wachtwoord is niet meer toereikend als uit onderzoek blijkt dat deze (vrijwel) nooit worden gewijzigd en bij diverse collega’s berekend zijn. Toegang voor onbevoegden is gemakkelijk te realiseren!

Is veilig werken ook uw prioriteit?

Aukje Tymersma vertelt u graag hoe u vanaf elke gewenste locatie toegang krijgt tot uw bedrijfsdata

pasfotoaukje

SSL VPN

Een veel betere oplossing is al een tijd voorhanden, en draagt de naam SSL VPN (Secure Socket Layer Virtual Private Network). Medewerkers hoeven in het vervolg alleen nog naar een website te gaan om verbinding te maken met het bedrijfsnetwerk. Op de website wordt door de gebruiker een gebruikersnaam, een wachtwoord en een authenticatiecode (die via een app wordt verkregen) ingevoerd. Er wordt dan direct toegang verleend tot programma’s en bedrijfsgegevens. Het maakt niet meer uit welke pc, iPad of mobiel apparaat u gebruikt! Alle verkeer wordt versleuteld via het SSL-protocol.

Hosted SSL VPN

Wanneer u een oplossing zoekt die slechts voor een aantal medewerkers van toepassing is, is het voordeliger om gebruik te maken van de Hosted SSL VPN oplossing. Deze beveiligde oplossing kunt u via ons datacenter afnemen voor een vast bedrag per maand per gebruiker. Deze oplossing biedt ook de mogelijkheid om op een beveiligde manier uw email en agenda-items vanuit Microsoft Outlook te synchroniseren met uw smartphone. Dit laatste is ook als losse dienst af te nemen.

Daarom Hosted SSL VPN!

Veilige communicatie naar uw zakelijke toepassingen
Naadloze communicatie tussen thuiswerkers en uw bedrijfslocatie
Betaalbaar veilig werken voor een vast bedrag per maand
Geen software installatie vereis op de cliënten, enkel een webbrowser nodig
Platformonafhankelijk: werkt zowel op Windows, Mac of Linux
Kan gebruikt worden vanaf alle apparatuur (pc, smartphone, tablet) waar een internetverbinding is
Makkelijker te gebruiken dan traditionele VPN-verbindingen
Synchronisatie van Outlook met uw smartphone (push mail)

Arrix Cloud Services

Hosted SSL VPN is één van de oplossingen van Arrix Cloud Services. Arrix is specialist als het gaat om cloud oplossingen en wij bieden u graag zekerheid. Wij nemen u de zorg uit handen, zodat u altijd en overal over uw ICT kunt beschikken, zonder problemen en zonder daar zelf verantwoordelijk voor te zijn.

Laat hieronder je gegevens achter en Aukje, ICT adviseur van Arrix, neemt contact met jou op.

Bedrijfsnaam (verplicht):

Naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

Opmerkingen:

 Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief* en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha

Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

Uw naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . Je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha