Met Arrix Cloud Connect: Uw VM back-ups op een veilige externe locatie

Het is niet meer nodig om uw back-up naar een tape of een harddisk  weg te schrijven en vervolgens mee te nemen om op een plek buiten uw pand te bewaren. Met Arrix Cloud Connect kan uw back-up in het Datacenter van Arrix worden bewaard. Volgens de 3-2-1 regel dient u drie kopieën van gegevens bewaren op twee typen opslagmedia, waarbij één kopie offsite wordt bewaard om het risico op dataverlies tot een minimum te beperken. Vaak is het een hele uitdaging om uw back-ups offsite op te slaan vanwege de beperkte bandbreedte, de (toenemende) grote hoeveelheden data en het gebrek aan middelen om een externe back-up te maken.

 

Gebruik maken van Arrix Cloud Connect is een goed alternatief. U maakt hier gebruik van uw Veeam software. Hiermee kunt u uw Veeam back-up eenvoudig parkeren in het datacenter van Arrix. Arrix Cloud Connect biedt een volledig geïntegreerde, snelle en veilige manier om back-ups te maken. In geval van calamiteit kunt u uw full back-up van de virtuele servers vanuit de Cloud herstellen met enkele klikken. Ook wanneer u beschikt over een lijnverbinding met een beperkte bandbreedte, kunt u gebruik maken van Arrix Cloud Connect. Met een aanvulling op uw huidige Veeam licentie worden de gegevens sneller overgebracht.

Snel en veilig uw back-up en in geval van calamiteit bij de hand!

Aukje Tymersma vertelt u graag over de mogelijkheden

pasfotoaukje

Daarom Arrix Cloud Connect:

End-to-end encryptie

ISO Gecertificeerd

Flexibel en schaalbaar

Onbeperkt Dataverkeer

Redundant Datacenter

Veeam Gold pro partner

cloudconnect

Bedrijven zeggen het volgende over hun data:

38%

geeft aan zich zorgen te maken over hun data, die niet veilig wordt opgeslagen

53%

heeft al te maken gehad met verlies van data in het afgelopen jaar

Laat hieronder je gegevens achter en Aukje, ICT adviseur van Arrix, neemt contact met jou op.

Bedrijfsnaam (verplicht):

Naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

Opmerkingen:

 Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief* en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha

Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

Uw naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . Je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha