Een online backup is een prima alternatief

Uw bedrijfsgegevens zijn van onschatbare waarde. Uw waardevolle bestanden kunnen door allerlei redenen verloren gaan. Brand, diefstal, een virus, servercrash of simpelweg door gebruikersfouten. Verlies geen gegevens, maak een backup!

Naast de traditionele backupprocedure is de online backup oplossing een prima alternatief. Een exacte kopie van uw kostbare bedrijfsgegevens wordt elke dag automatisch gemaakt. Veilig en versleuteld opgeslagen buiten uw bedrijf. In een ultramodern datacenter in Nederland. Waar niemand anders bij kan en die u eenvoudig en snel weer terug kunt zetten. Dat is een online backup.

Veeam Cloud Connect: Uw VM back-ups op een veilige externe locatie

Het is niet meer nodig om uw back-up naar een tape of een harddisk weg te schrijven en vervolgens mee te nemen om op een plek buiten uw pand te bewaren. Met Veeam Cloud Connect kan uw back-up in het Datacenter van Arrix worden bewaard. Daarbij kunt u in geval van calamiteit alles eenvoudig herstellen vanuit de Cloud.

Lees meer over Cloud Connect

Kies ook voor optimale veiligheid!

Aukje Tymersma adviseert u graag over de beveiliging van uw kostbare gegevens

pasfotoaukje

Vertrouwen in uw back-up

Met een online backup is uw backup in vertrouwde handen. Ook over de beveiliging van uw kostbare gegevens hoeft u zich geen zorgen te maken. Uw data wordt versleuteld verzonden en opgeslagen via de internetverbinding. Bovendien is uw data uitsluitend met uw eigen wachtwoord (die ook niet bij Arrix bekend is) toegankelijk. De data wordt opgeslagen in een optimaal beveiligd datacenter. Deze opslag vindt op meerdere locaties plaats.

Vertrouwen in de software

Arrix online backup wordt aangeboden door middel van een maandelijks abonnementstarief. U heeft geen extra hard- of software nodig. Een snelle internetverbinding is het enige wat u nodig heeft. Onze software wordt op uw server geïnstalleerd en de backup loopt daarna automatisch, daar hoeft u niet meer naar om te kijken. Eventuele updates en nieuwe versies ontvangt u automatisch via onze server.

Vertrouwen in de werkwijze

Via uw internetverbinding en onze software slaat u alle gegevens op in scherp beveiligde datacenters. De eerste online backup wordt van al uw gegevens gemaakt. Bij de vervolgbackups worden alleen de gewijzigde gegevens opgeslagen. U kunt van elke dag waarop u een backup heeft gemaakt bestanden terughalen. Alle gemaakte backups blijven bewaard. Verwijderde bestanden kunnen tot 90 dagen worden bewaard. Dit kunt u uiteraard zelf instellen. De software laat weten of de online backup is geslaagd en wat er eventueel is misgegaan.

Daarom een online backup!

Automatische backup
Optimale veiligheid
Geen tapes meer wisselen
Minimale inspanningen inzake systeembeheer
Geen extra investeringen in hard- en software
Toegankelijk en inzichtelijk
Redundant backup systeem
Beste versleuteling is gebruikt

Hoe werkt Arrix online backup?

keepitsafebackup

Laat hieronder je gegevens achter en Aukje, ICT adviseur van Arrix, neemt contact met jou op.

Bedrijfsnaam (verplicht):

Naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

Opmerkingen:

 Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief* en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha

Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

Uw naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . Je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha