Cloud Services bieden veiligheid en betrouwbaarheid

In de Cloud werken uw medewerkers digitaal samen. De Cloud geeft bedrijven maximale flexibiliteit, een ongekende functionaliteit, beschikbaarheid van data en applicatie waar en wanneer u dat maar wenst.

Arrix heeft in een zeer vroeg stadium de voordelen en mogelijkheden van de Cloud erkend en heeft deze oplossingen vertaald in haar dienst Arrix Cloud Services. Er zijn diverse oplossingen mogelijk in de Cloud, waaronder maximale ontzorging in een compleet eigen beheerde virtuele omgeving.

Arrix Cloud Services is ISO 27001 gecertificeerd. Hiermee borgen wij de veiligheid van de dienstverlening en committeren wij ons aan de allerhoogste kwaliteitsstandaarden. De Cloud heeft voor ons geen geheimen meer en wij delen deze kennis graag met u.

Ontmoet elkaar in de Cloud

Willemke Schurer, ICT Adviseur, vertelt u hoe

th-6864753258-780x870

Vertrouwen in onze oplossingen

Arrix Cloud Services heeft voor iedere organisatie een oplossing. Ook voor u hebben wij Cloud-oplossingen die bij u passen!

Office 365
Online werkplek
Managed Server
Cloud mail
Online Backup
Online spamfilter
Managed Firewall
Hosted SSL VPN

Vertrouwen in onze werkwijze

De werkwijze van Arrix Cloud Services is uniek: professioneel en met het oog voor onze klanten.
U betaalt per gebruiker per maand. Verandert het aantal medewerkers? Dan verandert de prijs mee. Flexibel en op maat. De Cloud omgeving van Arrix Cloud Services is veilig en betrouwbaar. Met onze ISO Certificering garanderen we maximale kwaliteit en een betrouwbare oplossing. Bovendien zijn wij Microsoft Toppartner op het gebied van Office 365.

Vertrouwen in de software

Kwaliteit is de basis van continuïteit. Arrix werkt daarom uitsluitend met A-merken en partners die zich in de praktijk hebben bewezen zoals Microsoft, VMware en Exact.

Office 365
VMware
Exact Online

De Servicedesk helpt

Dagelijks staat onze Servicedesk klaar om te zorgen dat uw systeem up-to-date blijft en uw vragen snel worden beantwoord. Wij snappen heel goed dat u niet meer tijd dan nodig kwijt wilt zijn aan w ICT. Onze klantenservice helpt u wanneer u dat nodig heeft.

Bereikbaarheid Servicedesk

(0512) 760 911

De volgende bedrijven gingen u voor in de Cloud:

alertec

“Werken vanuit een vertrouwd Datacenter van Arrix geeft rust”

fysiotherapie buitenpost

“Arrix zorgt voor ons netwerk, wij voor onze patiënten”

kussendrager

“Arrix heeft echt punten bij ons gescoord”

Laat hieronder jouw gegevens achter en Willemke, ICT adviseur van Arrix, neemt contact met je op.

Bedrijfsnaam (verplicht):

Naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

Opmerkingen:

 Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief* en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha

Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

Uw naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . Je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha