Arrix Cloud Services een veilige en betrouwbare oplossing

De “Cloud” is een term die we in de media dagelijks tegenkomen. Partijen als Microsoft Nederland zetten 100% in op deze ontwikkeling en zien de Cloud als toekomst voor iedereen. De Cloud geeft bedrijven maximale flexibiliteit, beschikbaarheid van data en applicatie waar en wanneer men dat maar wenst. Bovendien heeft het een ongekende toename van functionaliteit.

Arrix heeft in een zeer vroeg stadium de voordelen en mogelijkheden van de Cloud erkend en heeft deze oplossingen vertaald in haar dienst Arrix Cloud Services. Er zijn diverse oplossingen mogelijk in de Cloud. U kunt er voor kiezen om maximaal te ontzorgen, een compleet eigen beheerde virtuele omgeving of een combinatie van beiden.

Arrix Cloud Services is ISO 27001 gecertificeerd, dit uit zich in de kwaliteit van Cloud Services, alsmede de veiligheid omtrent deze oplossing. De Cloud heeft voor ons geen geheimen meer en wij delen deze kennis graag met u! Informeer naar de mogelijkheden.

Geïnteresseerd?
Neem contact op!

Almer Scholten, ICT Adviseur, staat u graag te woord

201015_0427_3

Onderstaande referenten geven ons het vertrouwen!

alertec

“Werken vanuit een vertrouwd Datacenter van Arrix geeft rust”

fysiotherapie buitenpost

“Arrix zorgt voor ons netwerk, wij voor onze patiënten”

kussendrager

“Arrix heeft echt punten bij ons gescoord”

Vertrouwen in onze oplossingen

Arrix Cloud Services heeft diverse oplossingen die voor veel organisaties toepasbaar zijn. Ook voor uw onderneming hebben wij Cloud oplossingen die bij u passen!

Office 365
Online werkplek
Managed Server
Cloud mail
Online Backup
Online spamfilter
Managed Firewall
Hosted SSL VPN

Vertrouwen in onze werkwijze

Arrix Cloud Services kent een aanpak en werkwijze zoals u van ons gewend bent; professioneel en met oog voor onze klanten. Wij onderzoeken in de 1e plaats op welke manier een cloud oplossing voor uw omgeving geschikt is. Hieruit vloeit een advies voort. De technische consultant die het advies heeft geschreven zal na akkoord zorgdragen voor de implementatie. De Cloud Omgeving van Arrix Cloud Services is veilig en betrouwbaar. Met onze ISO Certificering garanderen we maximale kwaliteit en een betrouwbare oplossing. Bovendien zijn wij Microsoft Toppartner op het gebied van Office 365.

Vertrouwen in de software

Kwaliteit is de basis van continuïteit. Arrix werkt daarom uitsluitend met A-merken en partners die zich in de praktijk hebben bewezen zoals Microsoft, VMware en Exact.

Office 365
VMware
Exact Online

Arrix Cloud Services: Gegarandeerd hulp wanneer u dat nodig heeft

Krijgt u meer of minder medewerkers? Dat is voor Arrix Cloud Services geen probleem. U betaalt immers per gebruiker en per maand. Het wijzigen van het aantal werkplekken kan flexibel per maand. Wijzigingen kunt u doorgeven door een wijzigingsformulier op te sturen naar hosting@arrix.nl. Bovendien staat onze Servicedesk altijd voor u klaar om te zorgen dat uw ICT up-to-date blijft, continu beschikbaar is en eventuele problemen snel worden opgelost. Wij weten dat u niet meer tijd dan nodig kwijt wilt zijn aan uw ICT.  Onze ICT servicedesk verzekerd u van hulp wanneer u dat nodig heeft.

Bereikbaarheid Servicedesk

(0512) 760 911