Wifi Site Survey: Uw draadloos netwerk aanleggen of verbeteren

Een draadloos netwerk is tegenwoordig onmisbaar binnen iedere organisatie. Denk alleen maar aan het gebruik van tablets, laptops en smartphones, die eigenlijk niet meer zonder Wifi kunnen. Om dit goed te laten functioneren dient een organisatie te beschikken over een snel en veilig wifi-netwerk met voldoende capaciteit.

Een Wifi Site Survey resulteert in een professioneel wifi netwerk
Helaas is de aanleg van een dergelijk netwerk niet altijd eenvoudig. Zeker in gebieden waar meerdere netwerken aanwezig zijn kan dit problemen opleveren. Arrix heeft ruime ervaring in de realisatie van professionele wifi-netwerken. Voor een succesvol resultaat adviseren wij altijd een Wifi Site Survey. Dit betekent dat we een onderzoek doen naar de huidige omgeving en dit afstemmen op behoeften die uw organisatie heeft. Met deze kennis zijn we in staat een professioneel en veilig wifi-netwerk te realiseren dat voor iedere device geschikt is.

Geïnteresseerd?
Neem contact op

th-6864753258-780x870

Laat hieronder jouw gegevens achter en Willemke, ICT adviseur van Arrix, neemt contact met je op.

Bedrijfsnaam (verplicht):

Naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

Opmerkingen:

 Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief* en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha

Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

Uw naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . Je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha