Securitycheck: Weet binnen een paar stappen waar u staat

Het is vanzelfsprekend dat ieder bedrijf haar ICT- en bedrijfsgegevens zo goed mogelijk wil organiseren en vindbaar wil maken. Maar toegankelijke informatie is niet altijd afdoende. Durft u te tekenen voor de betrouwbaarheid en beveiliging van uw ICT-systemen? Arrix zorgt ervoor dat u een helder beeld krijgt van de huidige staat van uw omgeving zodat u weet waar u aan toe bent.

Securitycheck
Om dit te realiseren hebben wij een Securitycheck ontwikkeld die de zwakke plekken in uw beveiliging bloot legt. Via een paar stappen wordt de mate van veiligheid in kaart gebracht. U krijgt helder inzicht in de beveiligingsrisico’s van systemen en bedrijfsgegevens.

De stappen van de Securitycheck
De eerste stap van de Securitycheck is het afnemen van interviews met de verantwoordelijkheden voor het ICT-beleid. Op basis van deze informatie worden sterke en verbeterpunten in kaart gebracht. Wij verzamelen informatie over onder andere wachtwoorden, back-up, uitwisseling van informatie, toegangseisen, verantwoording gebruikers, virussen en beveiligingsbeleid. Daarna worden de bevindingen in een uitgebreid verslag aan u gerapporteerd en weet u waar de organisatorische en technische verbeterpunten liggen. De laatste stap is het bepalen van de te nemen maatregelen. Samen met u bepalen we de prioriteiten en wordt een plan van aanpak gemaakt.

Geïnteresseerd?
Neem contact op

Onze security specialist, Willemke Schurer, staat u graag te woord

th-6864753258-780x870

Laat hieronder jouw gegevens achter en Willemke, ICT adviseur van Arrix, neemt contact met je op.

Bedrijfsnaam (verplicht):

Naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

Opmerkingen:

 Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief* en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha

Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

Uw naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . Je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha