Securitybeleid: Zorg voor duidelijkheid en voorkom onherstelbare schade

Tijdens hun dagelijkse werkzaamheden zijn medewerkers verantwoordelijk voor hun eigen gedrag. Het is belangrijk dat zij weten wat er van hen verwacht wordt en hoe zij zich dienen te gedragen tijdens incidenten die de gehele organisatie kunnen schaden. Hiervoor is het belangrijk dat medewerkers de beschikking hebben over een helder en compleet securitybeleid waarin procedures en gedragscodes staan beschreven.

Securitybeleid uitgangspunt bij Algemene Verordening Gegevensbescherming
Arrix kan ondersteunen bij het bepalen van de kaders en het opstellen van het securitybeleid. Een dergelijk beleid is het uitgangspunt voor iedere organisatie die te maken heeft met ICT. Daarnaast is een compleet vastgelegd beleid ook één van de uitgangspunten van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Deze wet geldt vanaf 25 mei 2018 en verplicht organisaties verantwoordelijkheden vast te leggen aangaande het gebruik van persoonsgegevens. Het niet naleven van deze wet kan leiden tot imagoschade en torenhoge boetes tot 20 miljoen euro of 4 procent van de omzet. Verantwoordelijken kunnen zelfs persoonlijk aansprakelijk worden gesteld. Bent u klaar voor de AVG?

Geïnteresseerd?
Neem contact op

th-6864753258-780x870

Laat hieronder jouw gegevens achter en Willemke, ICT adviseur van Arrix, neemt contact met je op.

Bedrijfsnaam (verplicht):

Naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

Opmerkingen:

 Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief* en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha

Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

Uw naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . Je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha