Security Awareness training: Vergroot het bewustzijn van uw medewerkers

Security awareness is momenteel één van de belangrijkste uitdagingen voor bedrijven. Processen en techniek zijn concreet en beheersbaar, maar de menselijke factor is minder grijpbaar. Medewerkers worden vaak aangeduid als “zwakste schakel”. Arrix is van mening dat de medewerkers ook de sterkste schakel kunnen worden.

Aantoonbare gedragsverandering door security awareness
Veel security awareness programma’s zijn gebaseerd op het zenden van kennis. Binnen het Security Awareness & Training Programma van Arrix leggen we de focus op het ontwikkelen van risicobesef met als uiteindelijke doel: aantoonbare gedragsverandering.

Eigenschappen van onze Security Awareness Training

  • Gebaseerd op herkenbare werksituaties
  • Korte interventies zoveel mogelijk als onderdeel van de dagelijkse praktijk
  • Enigszins confronterend met een emotionele lading
  • Interactief en bij voorkeur gebaseerd op gaming
  • Permanente aandacht voor informatiebeveiliging

Security Awareness een permanent proces
Bewustwording van informatiebeveiliging is geen eenmalige activiteit, maar een permanent proces. Zijn uw medewerkers zich bewust van de rol die zij spelen in het proces van informatiebeveiliging? Onze security awareness aanpak doorloopt een PDCA cyclus. Dit is een standaard werkwijze bij het inrichten van een informatiebeveiligingsproces.

Geïnteresseerd?
Neem contact op

th-6864753258-780x870

Laat hieronder jouw gegevens achter en Willemke, ICT adviseur van Arrix, neemt contact met je op.

Bedrijfsnaam (verplicht):

Naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

Opmerkingen:

 Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief* en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha

Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

Uw naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . Je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha