Penetratietest: Ontdek de zwakke plekken van uw informatiebeveiliging

Tijdens een penetratietest of pentest proberen we als hacker toegang te krijgen tot uw systemen. “Ethical hackers“(CEH) testen uw informatiebeveiliging op de nieuwste bedreigingen. Deze praktijktest geeft u inzicht in het actuele beveiligingsniveau van uw IT-infrastructuur.

Drie scenario’s voor een penetratietest
U kunt kiezen uit drie verschillende scenario’s voor het uitvoeren van de pentesten; black box, grey box of white box. Ook kunnen we uw IT-infrastructuur op verschillende niveaus testen, van “scriptkiddy” tot en met de cybercrimineel. U bepaalt zelf hoe ver we gaan en hoe diepgaand onze rapportage is. Daarmee beïnvloedt u direct de kosten van de pentest.

De voordelen van een penetratietest:

  • Diepgaand en compleet overzicht van het beveiligingsniveau van uw IT-infrastructuur
  • Inzicht in de effectiviteit van het informatiebeveiligingsbeleid
  • Heldere en begrijpelijke rapportages

Geïnteresseerd?
Neem contact op

th-6864753258-780x870

Laat hieronder jouw gegevens achter en Willemke, ICT adviseur van Arrix, neemt contact met je op.

Bedrijfsnaam (verplicht):

Naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

Opmerkingen:

 Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief* en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha

Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

Uw naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . Je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha