ICT Beveiliging: Balanceren tussen technologie en mensen

Bepaal samen met Arrix de beveiligingsstrategie van uw bedrijf. De combinatie van inzet van de juiste technologie, het opleiden en bewust maken van uw medewerkers en het hanteren van de juiste spelregels bepalen het succes van uw ICT Beveiliging.

De tijd dat een ieder dacht dat cybercriminelen hun deur wel voorbij zouden lopen, is al lang achter de rug. Uw data is inderdaad niet altijd even interessant, maar op een eenvoudige manier proberen je data te gijzelen of via uw medewerkers proberen om betalingen te verrichten of bij uw rekeningen te komen, is wél interessant! Of u nu een klein of groot bedrijf heeft. Realiseer u dat u enorm kwetsbaar bent en ieder bedrijf is een potentieel slachtoffer.

Investeren in extra ICT beveiligingsapparatuur is ook niet de oplossing. Uit onderzoek is gebleken dat juist hierdoor uw beveiliging wel eens te complex kan worden. En de gaten alleen maar groter worden. Wij denken dat u het moet zoeken in de combinatie van inzetten van de juiste en passende technologie, het opleiden en bewust maken van uw medewerkers en het onderzoeken van uw bedrijfsprocessen om te bepalen waar zich mogelijke beveiligingslekken zich voordoen.

De Wet Meldplicht Datalekken (ingegaan op 1 januari 2016) en de nieuwe Europese wetgeving omtrent de privacy gegevens (AVG, Algemene Verordening Gegevensbescherming welke in gaat op 25 mei 2018) stellen diverse eisen aan uw bedrijf omtrent de ICT beveiliging. U zult aan moeten tonen op welke wijze uw ICT beveiliging geregeld is, wat u er aan gedaan heeft om mogelijke lekken te voorkomen en op welke wijze u regelmatige controles uitvoert op uw ICT beveiliging. Los van mogelijke boetes, wilt u uw zaak toch gewoon goed voor elkaar hebben?

Bepaal samen met Arrix de passende beveiligingsstrategie voor je bedrijf.        

Geïnteresseerd? Neem contact op

pasfotowebsite

Wij staan u graag te woord over ICT beveiliging en de meest actuele bedreigingen, maar ook alle mogelijkheden om dit te voorkomen. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in.

(0512) 760 900

Vul het contactformulier in

Vertrouwen in onze oplossingen

Natuurlijk leveren, installeren en beheren wij de basis-beveiligingsproducten als een firewall en antivirussoftware. Dit is echter niet meer afdoende. De mix van techniek, bewustwording bij uw medewerkers en het hanteren van de juiste procedures bepalen uw beveiligingsstrategie. Arrix biedt de volgende security diensten:

 Security Check
Security Awareness training
Security beleid
Meldportaal interne beveiligingsincidenten
Beveiliging van mobiele devices (laptops, tablets, smarthphone)
Managed firewall
AVG Check
Penetratietest

Vertrouwen in onze mensen

Deskundige en ervaren Arrix medewerkers zijn de sleutel tot een goede beveiliging in elke organisatie. Dat geeft vertrouwen! De beveiliging van kritische informatiesystemen en/of componenten is niet voldoende met alleen maar technologische maatregelen. Security professionals moeten het gehele security spectrum kunnen overzien en begrijpen. Arrix heeft de beschikking over CISSP gecertificeerde medewerkers en kan beveiligingsmaatregelen, risico analyses, bedreigingen en technische implicaties beoordelen en u begeleiden. Arrix is daarnaast ISO 9001 en ISO 270001 gecertificeerd. Onze werkwijze en processen vormen de basis voor goede adviezen omtrent Informatiebeveiliging.

CISSP
ISO 9001 en 27001
Juniper specialisatie/diploma
Microsoft certificeringen

Vertrouwen in onze hard- en software

Kwaliteit is de basis van continuïteit. Arrix werkt daarom uitsluitend met beveiligingsproducten van A-merken en partners die zich bewezen hebben in de praktijk. Regelmatig vindt toetsing plaats of er betere producten in de markt verkrijgbaar zijn.

Juniper
Bitdefender
Veeam
Microsoft EMS beveiliging
Mobile Iron
Barracuda

Samen met onze klanten zijn wij tijdig op de hoogte van virussen en valse emails

Wij hebben een speciale service in het leven geroepen om tijdig en snel op de hoogte te zijn van valse emails en virussen. Deze werkt alleen maar met de hulp van onze klanten. U bent vaak de eerste die te maken heeft met een valse email of virus. Daarom kunt u vanaf nu hier melding van maken door deze door te sturen naar onze inbox voor valse emails. Wij zullen hier persoonlijk richting u op reageren door u een email te sturen met meer informatie over het soort dreiging dat van de email uitgaat en tips hoe u hier veilig mee om kunt gaan. Eventueel nemen we verdere stappen, zoals het plaatsen van een waarschuwing op onze site, het plaatsen in de social media of het versturen van een nieuwsbrief. Uiteraard gaan we hierbij uiterst voorzichtig om met uw privacy en ziet u niet van wie de mail afkomstig is. Wilt u op de hoogte worden gehouden van virusmeldingen en valse emails? Volg ons in de social media of geef u onderaan deze pagina op voor onze nieuwsbrief