ICT Beveiliging: Een combinatie van techniek en mensen

ict-beveiliging2ICT beveiliging 
De combinatie van de inzet van de juiste technologie, het opleiden en bewust maken van uw medewerkers en het hanteren van de juiste spelregels bepalen het succes van uw ICT beveiliging, Bepaal samen met Arrix de beveiligingsstrategie van uw bedrijf.

Techniek als onderdeel van uw ICT beveiliging
Vertrouwelijke informatie kan in handen van criminelen komen doordat systemen of devices worden gemanipuleerd. Een dergelijk voorval kan het imago van uw organisatie schaden en desastreuze financiële gevolgen hebben. Arrix kan samen met u de technieken bepalen die bescherming bieden tegen virussen, malware, ransomware, cryptoware of hackers. Het is mogelijk om uw omgeving 24 uur per dag te monitoren waardoor u altijd mogelijke bedreigingen kunt signaleren.

Mensen blijven de zwakste schakel
Ondanks de inzet van de juiste techniek bent u afhankelijk van het gedrag van uw medewerkers. Hun rol is cruciaal in de informatiebeveiliging. Zorg er voor dat zij zich bewust zijn van de risico’s die verbonden zijn met hun handelingen. Arrix biedt verschillende awareness trainingen.

Organisatie en beleid
Stel een informatiebeveiligingsbeleid op waarin spelregels en procedures worden beschreven. Bereid u daarnaast voor op de nieuwe Europese wetgevingen AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming), die vanaf 25 mei 2018 geldig zal zijn. Organisaties zijn verplicht om verantwoording af te leggen over het gebruik en bescherming van persoonsgegevens. Arrix wijs u de weg in ICT Beveiliging.

Geïnteresseerd?
Neem contact op

Onze security specialist, Peter Jan Hoogland, staat u graag te woord

pasfotowebsite

Vertrouwen in onze oplossingen

Arrix biedt een totaalpakket aan oplossingen om voor u de juiste beveiligingsstrategie samen te stellen. Een combinatie van technische oplossingen, bewustwording creëren bij uw medewerkers en het samen met u opstellen van een beveiligingsbeleid. Onze Arrix Securitybox omvat de volgende diensten en oplossingen:

 Security Check
Security beleid
Security Awareness training
Penetratietest
Mobile Device Management (MDM)
Kwaliteitsmanagement Systeem (KMS)
Meldportaal beveiligingsincidenten
Microsoft Enterprise Mobility Suite (EMS)
Wifi Site Survey
Managed Firewall
Bitdefender Antivirus Software

Vertrouwen in onze mensen

Security professionals moeten het gehele security spectrum kunnen overzien en begrijpen. Arrix heeft de beschikking over CISSP gecertificeerde medewerkers en kan beveiligingsmaatregelen, risico analyses, bedreigingen en technische implicaties beoordelen en u begeleiden. Arrix is daarnaast ISO 9001 en ISO 270001 gecertificeerd. Onze werkwijze en processen vormen de basis voor goede adviezen omtrent Informatiebeveiliging.

CISSP
ISO 9001 en 27001

Vertrouwen in onze partners

Kwaliteit is de basis van continuïteit. Arrix werkt daarom uitsluitend met partners die zich bewezen hebben in de praktijk. Regelmatig vindt toetsing plaats of er betere producten in de markt verkrijgbaar zijn. Partners met wie we samenwerken:

Juniper
Bitdefender
Veeam
Microsoft
Mobile Iron
Barracuda