Hoe is uw ICT beveiligd?

Uw ICT beveiliging is vandaag de dag actueler dan ooit. Digitale bedreigingen zijn momenteel de grootste bedreigingen voor het bedrijfsleven en de overheid. Vorig jaar nam het aantal incidenten toe. Men is met name uit op vertrouwelijke informatie van economische of politieke waarde of op direct geldelijk gewin.

De gevolgen zijn niet altijd te overzien: verlies van bedrijfsinformatie, het platliggen van uw bedrijf of een onherstelbare beschadiging van uw reputatie. De oorzaak is inadequate ICT beveiliging. Heeft u hier wel eens bij stil gestaan?

Het is niet eenvoudig om uw ICT Infrastructuur optimaal te beveiligen, zonder dat het tijd en geld kost. Bovendien gaat ICT beveiliging verder dan antivirus software en een firewall om indringers tegen te gaan. Uit onderzoeken blijkt dat de oorzaak van beveiligingsincidenten meestal niet ligt aan de falende techniek, maar het menselijk gedrag in combinatie met het ontbreken van werkende organisatorische maatregelen. Men is zich vaak niet bewust dat bepaalde handelingen beveiligingsincidenten kunnen veroorzaken.

Als ICT Specialist helpen wij u graag met uw beveiliging. Twijfel niet en bescherm uw bedrijf vandaag nog!

Altijd weten wat er speelt? Neem contact op.

pasfotowebsite

Wij staan u graag te woord over ICT beveiliging en de meest actuele bedreigingen, maar ook alle mogelijkheden om dit te voorkomen. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in.

(0512) 760 900

Vul het contactformulier in

Onderstaande referenten geven ons het vertrouwen!

vrieservice-fw

“Ik kreeg complimenten over onze ICT Beveiliging”

qhp

“Door vooraf een Wifi Site Survey uit te voeren hebben we nu een uitermate goed functionerend en betrouwbaar draadloos netwerk”

bsf1

“Onze klanten hebben nu een stabiele en beter beveiligde werkomgeving dan voorheen”

wet meldplicht datalekken

Wet Meldplicht Datalekken: Bent u er klaar voor?

U heeft de opdracht om te waarborgen dat de informatiebeveiliging van uw organisatie zowel op procedureel- als op technisch niveau in orde is. Maar u heeft geen idee waar de organisatie staat.

Ook wordt u nu geconfronteerd met de wet “meldplicht datalekken”, waarbij u als bedrijf preventief de juiste beveiligingsmaatregelen dient te nemen om datalekken te voorkomen. Hiermee voorkomt u dat uw bedrijf tegen hoge boetes aanloopt.

Dat is een goed moment voor het uitvoeren van een risico analyse of security audit door Arrix BV. Hiermee kunt u aantonen dat u het belang van informatiebeveiliging realiseert en het nodige aan informatiebeveiliging heeft uitgevoerd. Arrix heeft hiervoor de Securitycheck ontwikkeld.

Meer informatie over de Securitycheck

Vertrouwen in uw ICT beveiliging

ICT beveiliging is essentieel. Internet brengt veel verleidingen en gevaren met zich mee. De ICT beveiliging van bedrijven is vaak niet afdoende en staat veilig werken in de weg. Ongeveer één op de tien bedrijven heeft geen virusscanner, maar ook spamfilters, een wachtwoordenbeleid en afspraken over het bekijken en downloaden van internetsites ontbreken. Terwijl de mens juist de zwakke schakel is, hierdoor lopen bedrijven vaak onbewust risico. Als ICT specialist geven wij u graag vertrouwen in uw ICT beveiliging.

Vertrouwen in onze oplossingen

Uw ICT beveiliging is bij Arrix in vertrouwde handen. Arrix heeft Security specialisten die kunnen nagaan welke veiligheidsrisico’s uw bedrijf loopt en hoe uw ICT beveiliging op een optimaal niveau gebracht kan worden. Wij kunnen uw netwerk periodiek scannen op virussen, spam, mal- en spyware. Daarnaast bieden we effectieve en betrouwbare oplossingen op het gebied van ICT beveiliging:

Mobile Device Management
Wifi Site Survey
Security Systeembeheer
Security Check

Vertrouwen in de werkwijze

Voordat we denken aan de oplossing vormen we ons een beeld van uw situatie. Onze security specialisten bepalen wat er verkocht wordt, niet verkoop. Voor u een garantie dat het werkt. Persoonlijk contact en heldere taal is hierbij onmisbaar. U staat bij ons centraal. Elke dag, bij elk project, bewijzen wij het vertrouwen van de klant waard te zijn.

CISSP
ISO Gecertificeerd

Beveiliging bedrijfsgegevens op smartphones en tablets

Tegenwoordig heeft iedereen binnen uw organisatie beschikking over een smartphone, ofwel privé aangeschaft, dan wel door uw organisatie ter beschikking gesteld. Belangrijk is om in beeld te hebben hoe u als organisatie omgaat met de veiligheid en het indirect openstellen van uw bedrijfsnetwerk via smartphones en tablets, die uw medewerkers gebruiken. Als ervaren automatiseerder zien wij vaak dat het bedrijfsnetwerk optimaal is beveiligd, maar de beveiliging van mobile devices geen topprioriteit heeft. Met Mobile Device Management kunt u uw beveiligingsstrategie en beheer toepassen op alle devices, waar deze zich ook bevinden. Via Mobile Device Management kunt u vitale beheer- en bewakingstaken, zoals apparaatconfiguratie, software-updates en back-up/herstel automatiseren. Gevoelige bedrijfsinformatie is beschermd in geval van diefstal, verlies of misbruik door de eindgebruiker.

Meer over MDM

Ontdek de mogelijkheden van Mobile Device Management

Samen met onze klanten zijn wij tijdig op de hoogte van virussen en valse emails

Wij hebben een speciale service in het leven geroepen om tijdig en snel op de hoogte te zijn van valse emails en virussen. Deze werkt alleen maar met de hulp van onze klanten. U bent vaak de eerste die te maken heeft met een valse email of virus. Daarom kunt u vanaf nu hier melding van maken door deze door te sturen naar onze inbox voor valse emails. Wij zullen hier persoonlijk richting u op reageren door u een email te sturen met meer informatie over het soort dreiging dat van de email uitgaat en tips hoe u hier veilig mee om kunt gaan. Eventueel nemen we verdere stappen, zoals het plaatsen van een waarschuwing op onze site, het plaatsen in de social media of het versturen van een nieuwsbrief. Uiteraard gaan we hierbij uiterst voorzichtig om met uw privacy en ziet u niet van wie de mail afkomstig is. Wilt u op de hoogte worden gehouden van virusmeldingen en valse emails? Volg ons in de social media of geef u onderaan deze pagina op voor onze nieuwsbrief