Met SharePlus en MDM hebben wij nu een eenvoudige en veilige oplossing

Gemeente Hengelo, met 400 gebruikers in SharePoint, was op zoek naar een middel om documenten te benaderen via telefoon of tablet. Met de implementatie van SharePlus Enterprise is het nu mogelijk om documenten en overige informatie uit SharePoint op je tablet of smartphone offline te bewerken en vervolgens weer te synchroniseren.

Arjan Lenferink, Programma manager Zaakgericht werken van de Gemeente Hengelo: “Met de SharePlus Enterprise versie is het voor ons mogelijk om de SharePlus App centraal uit te rollen en vervolgens ook te beheren. Daarnaast is de app volledig aangepast naar onze eisen en wensen. De app is specifiek ingericht voor verschillende type gebruikers en heeft de uitstraling en huisstijl van de Gemeente. Tezamen met onze Mobile Device Management Oplossing hebben wij nu een veilige en eenvoudige oplossing.

gemeentehengelo

Geïnteresseerd?
Neem contact op

Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

Uw naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . Je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha