Slimme aanpassingen in uw financiële software

Onze klanten werken vaak al met bestaande financiële- en logistieke software van Exact, Unit4, AFAS, etc. Daarnaast is er vaak andere branchespecifieke software aanwezig of software die andere klant specifieke bedrijfsprocessen ondersteund. U wordt dan geconfronteerd met:

  • beide pakketten moeten gebruik maken van dezelfde stamgegevens (klant- of prospectgegevens, crediteurgegevens, personeelsgegevens, artikelgegevens, projectgegevens)
  • in beide systemen moeten gegevens dubbel ingevoerd worden
  • alle mutaties moeten dubbel ingevoerd worden
  • met bovenstaande worden vaak fouten gemaakt en het vereist veel extra werk.

Slimme aanpassingen of koppelingen resulteren in een efficiëntere werkwijze. Denk bijvoorbeeld aan koppelingen met uw webshop. Uw artikelen wilt u zowel in uw webshop tonen, maar bestellingen moeten automatisch in uw logistieke en financiële software geplaatst worden zonder dat u daar extra werk van heeft.

Arrix is specialist in het maken van koppelingen binnen bestaande financiële software. Met het idee dat de software zich aan uw onderneming aanpast, zodat uw werk effectiever, efficiënter en rendabeler wordt. Geen dubbel werk en een vermindering van fouten. Ook voor uw vraagstuk is er een oplossing. Bespreek het met de specialisten van Arrix. Zij adviseren u graag over de mogelijkheden!

Werk effectiever, efficiënter en rendabeler!

Henri Piersma vertelt u graag meer over de slimme aanpassingen in uw financiële software

pasfotohenri

Laat hieronder jouw gegevens achter en Henri, SharePoint adviseur van Arrix, neemt contact met jou op.

Bedrijfsnaam (verplicht):

Naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

Opmerkingen:

 Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief* en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha

Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

Uw naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . Je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha