Slimme aanpassingen in uw financiële software

Onze klanten werken vaak al met bestaande financiële- en logistieke software van Exact, Unit4, AFAS, etc. Daarnaast is er vaak andere branchespecifieke software aanwezig of software die andere klant specifieke bedrijfsprocessen ondersteund. U wordt dan geconfronteerd met:

  • beide pakketten moeten gebruik maken van dezelfde stamgegevens (klant- of prospectgegevens, crediteurgegevens, personeelsgegevens, artikelgegevens, projectgegevens)
  • in beide systemen moeten gegevens dubbel ingevoerd worden
  • alle mutaties moeten dubbel ingevoerd worden
  • met bovenstaande worden vaak fouten gemaakt en het vereist veel extra werk.

Slimme aanpassingen of koppelingen resulteren in een efficiëntere werkwijze. Denk bijvoorbeeld aan koppelingen met uw webshop. Uw artikelen wilt u zowel in uw webshop tonen, maar bestellingen moeten automatisch in uw logistieke en financiële software geplaatst worden zonder dat u daar extra werk van heeft.

Arrix is specialist in het maken van koppelingen binnen bestaande financiële software. Met het idee dat de software zich aan uw onderneming aanpast, zodat uw werk effectiever, efficiënter en rendabeler wordt. Geen dubbel werk en een vermindering van fouten. Ook voor uw vraagstuk is er een oplossing. Bespreek het met de specialisten van Arrix. Zij adviseren u graag over de mogelijkheden!

Geïnteresseerd? Neem contact op!

Vul onderstaand contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Meteen een advies? Neem dan telefonisch contact met ons op, telefoonnummer (0512) 760 900.

Bedrijfsnaam (verplicht):

Naam (verplicht):

Uw email (verplicht):