Ervaar het gemak van Speedbooks financiële rapportages

Met Speedbooks genereert u snel en eenvoudig financiële rapportages voor uw organisatie. Gewoon vanuit uw eigen boekhoudpakket. U genereert binnen enkele minuten maand- en kwartaaloverzichten, liquiditeitsplanningen, budgetrapportages en jaarrekeningen.

Speedbooks rapportagesoftware biedt u naast een set van standaard rapportages de mogelijkheid uw eigen financiële rapportages samen te stellen. Zo kunt u Speedbooks gebruiken voor consolidatie of het rapporteren op kostenplaats- en kostendragerniveau, maar kunt u ook bestaande rapportages eenvoudig en naar wens aanpassen en opslaan.

Jaarrekeningen genereren en deponeren via SBR met Speedbooks
Bespaar tijd en kosten door met Speedbooks uw jaarrekeningen op te stellen en te deponeren bij de KVK. De deponering vindt volledig plaats vanuit de software. U kunt eenvoudig uw eigen deponeringsstukken opstellen en aanleveren bij de KVK via SBR, zo bent u altijd verzekerd dat het aanlevert in het juiste formaat.

Speedbooks financiële rapportages, de voordelen:

  • Altijd en overal een actueel inzicht in financiële cijfers;
  • Snel en gebruiksvriendelijk in gebruik;
  • Jaarrekening samenstellen en deponeren via SBR;
  • Te koppelen aan elk boekhoudpakket;
  • Mogelijkheid om te consolideren of te rapporteren op kostenplaats en
  • Bespaart tijd.

Geïnteresseerd?
Neem contact op

Onze Adviseur Exact Oplossingen, Leon Bosgra, staat u graag te woord

pasfotoleon

pasfotowieger1

“Vanaf 1 januari 2017 geldt de verplichting om uw jaarstukken bij de Kamer van koophandel via SBR (Standard Business Reporting) te deponeren”

Lees meer →

Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

Uw naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . Je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha