Exact Salaris een eenvoudige manier van salarisverwerking

De medewerkers zijn het kapitaal van uw organisatie. Zij zetten zich elke dag in zodat uw organisatie optimaal kan presenteren. U wilt ervoor zorgen dat zij tevreden zijn. Een belangrijk onderdeel om uw medewerkers tevreden te houden is het correct en tijdig uitbetalen van de salarissen.

De module salaris binnen Exact Globe zorgt voor een betrouwbare en eenvoudige manier van salarisverwerking. Exact Salaris ondersteunt vele cao’s die gebruiksklaar zijn. U verstuurt zelf eenvoudig loonaangiftes of verwerkt periodieke mutaties voor één of meerdere personen tegelijk.

Alles in één dossier
Met de module salaris bewaart u alle gegevens van een medewerker, inclusief het salaris, in één dossier. Zelfs actuele gegevens over verlof en verzuim koppelt u eenvoudig aan de salarisadministratie. Zo heeft u altijd een compleet overzicht per medewerker.

Exact Salaris en Easy HR
Exact Salaris kan eenvoudig gekoppeld worden met de module Easy HR binnen Exact Synergy. Easy HR helpt u HR processen zoals dossiervorming, in- en uitstroom, verzuim etc. te automatiseren. Door de koppeling kunt u eenvoudig stamgegevens tussen de twee modules uitwisselen. Voert u binnen Easy HR een nieuwe medewerker in, dan zal deze ook aangemaakt worden in Exact Globe. Tevens kunnen gegenereerde loonstroken beschikbaar gesteld worden via een medewerkersportaal in Easy HR.

Geïnteresseerd? Neem contact op!

closeup

Wij staan u graag te woord over dé oplossing voor salarisverwerking in Exact Globe. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in.

(0512) 760 900

Vul het contactformulier in

De voordelen van Exact Salaris op een rij

  • Kosten besparing ten opzichte van uitbesteding
  • Tijdbesparing doordat u mutaties direct zelf kan doorvoeren
  • Zelf kennis en expertise in huis
  • Meer grip op de kwaliteit van uw salarisadministratie
  • Koppeling tussen uw salaris- en financiële administratie
  • Direct inzage in kerncijfers
  • Koppeling stamgegevens met Easy HR

Breid uw Exact Salaris uit tot een perfect passende totale HRM Oplossing

Easy HR, de HRM Software van Exact Software met Exact Salaris maken gezamenlijk een totale HRM oplossing. U betrekt uw medewerkers in het HR Proces. Uw medewerkers krijgt zelf toegang tot zijn HR zaken, waardoor hij zelf informatie kan vinden, zonder dat u hieraan te pas hoeft te komen. U heeft meer tijd voor HRM!

Ontdek Easy HR

Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

Uw naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . Je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha