Stroomlijn je magazijnprocessen

Goed voorraadbeheer en inzichtelijke goederenstromen zijn goud waard voor productie- of handelsondernemingen. Met Exact Warehouse Management System (WMS) automatiseert u fysieke goederenstromen en optimaliseert u uw logistieke proces. Doordat er verschillende varianten zijn van WMS, is er voor ieder magazijn een passende oplossing. WMS is een module voor Exact Globe.

 

Top 4 voordelen Warehouse Management System:

  1. Eenvoudig magazijn transacties registreren door barcodes te scannen.
  2. Orders picken met barcodescanner; nul kans op fouten
  3. Snelste pickroute bepalen en altijd gevulde raaplocaties
  4. Meerdere producten in scan afhandelen bespaart tijd

Kies voor duidelijkheid

Onze Adviseur Exact Oplossingen, Leon Bosgra, brengt alles voor u in kaart

pasfotoleon

Weten welke smaak bij u past?

Bekijk het webinar Exact WMS Barcodescanning in uw magazijn. Vul uw gegevens in en download het bestand.

Ontdek welke smaak bij u past!

Download het webinar

De 3 smaken in Warehouse Management

1. WMS Lite
Speciaal voor kleinere magazijnen is dit dé eenvoudige en doeltreffende oplossing om meer inzicht te krijgen in voorraden.

2. WMS I en WMS II

WMS I:
De oplossing voor uitgebreider warehouse management met onder meer flexibel locatiebeheer, routeoptimalisatie, cross docking, (interfiliale) overslagen en inslagadvies.

WMS II:
De meest uitgebreide Warehouse Management- oplossing, speciaal voor het volledig geautomatiseerde magazijn. Met onder meer SKU-Management, Voorraadaanvulling en Pick en Pack- optie.

3. WMS Productie
WMS Productie is een aanvulling op WMS I of WMS II, specifiek voor productiebedrijven. Deze oplossing bevat onder meer verbruik en ontvangst registratie per productieorder.

Laat hieronder jouw gegevens achter en Leon, Exact adviseur van Arrix, neemt contact met je op.

Bedrijfsnaam (verplicht):

Naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

Opmerkingen:

 Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief* en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

* U ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief gaat u akkoord met onze Privacyverklaring . U kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren uw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha

Organisatie:

Naam:

Uw email:

 Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.*

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha

Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

Uw naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . Je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha