Relatiebeheer: Iedereen binnen uw bedrijf op de hoogte!

relatiebeheerSamenwerking is de sleutel tot goed relatiebeheer. Als verkoop en marketing zaken niet met elkaar hebben afgestemd, klantenservice niet op de hoogte is van gemaakte afspraken en uw financiële afdeling geen toegang heeft tot de cijfers, geeft dat spanning in uw onderneming. En erger, klanten raken geïrriteerd. Exact heeft de oplossing voor goed relatiebeheer. U krijgt volledig zicht op de historie die u met uw klant heeft opgebouwd. Voor de ene medewerker vereenvoudigt dit inzicht in de werkprocessen, voor een ander bespaart het tijd. Doordat al uw medewerkers altijd en overal de laatste informatie kunnen raadplegen , is het eenvoudig om klanten verder te helpen. U biedt uw klanten één aanspreekpunt. Exact software is uw beste vriend voor het optimaliseren en beheren van uw contactmomenten.

Download de brochure relatiebeheer met Exact >>

Ook als één team samenwerken? Neem contact op.

pasfotoleon

Wij geven u graag een advies. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in.

(0512) 760 900

Vul het contactformulier in >>

Onderstaande referenten hebben vertrouwen in de Relatiebeheer oplossingen van Arrix

cool presentation

“Cool Presentation en Arrix: Simple Click”

Lees meer >>

altac

“Arrix heeft ons geholpen onze groei te realiseren”

Lees meer >>

Vertrouwen in uw relatiebeheer

Relatiebeheer met Exact Software betekent samenwerken aan uw klantrelaties. Stelt u zich eens voor: alle medewerkers die contacten met klanten onderhouden, krijgen toegang tot alle informatie die ze nodig hebben. Ze werken proactief samen om kansen te signaleren, problemen op te lossen en betere service te bieden. Goed relatiebeheer creëert vertrouwen en loyaliteit bij uw klanten

Vertrouwen in de software

De software van Exact heeft zich de afgelopen jaren bewezen in slimme oplossingen op het gebied van relatiebeheer. Oplossingen die het samenwerken en delen vereenvoudigen. Op het gebied van relatiebeheer is de volgende software beschikbaar:

Exact Synergy
Exact Globe Next
Exact Online

Vertrouwen in de werkwijze

Voordat we denken aan de oplossing vormen we ons een beeld van uw situatie. Consultancy bepaalt wat verkocht wordt, niet verkoop. Voor u een garantie dat het werkt. Persoonlijk contact en heldere taal is hierbij onmisbaar. U staat bij ons centraal. Elke dag, bij elk project, bewijzen wij het vertrouwen van de klant waard te zijn.

Altijd en overal relatiebeheer met de Exact CRM app

In één oogopslag weten hoe het met uw verkoopkansen staat en wat uw volgende stap is om die ene klant binnen te halen? U heeft met de Exact CRM app direct toegang tot alle actuele en relevante informatie over uw relaties en prospects: contactpersonen, activiteiten, verkoopkansen, afspraken en documenten. Met de social media integratie kunt u bovendien met uw klanten linken op de social media, op deze manier bent u altijd op de hoogte van hun laatste berichten.

Probeer de Exact CRM app >>

Ontdek de Exact CRM App