Projectmanagement maakt uw project succesvol

Snel kunnen schakelen is één van de belangrijkste eigenschappen voor succesvol projectmanagement. Dit doet u door efficiënt en effectief projectbeheer en projectbewaking. Met Exact projectsoftware wordt het verkopen, plannen en uitvoeren van projecten geïntegreerd. Daardoor heeft u, altijd en overal, inzicht in de huidige projectstatus en voortgang. U werkt beter samen en neemt snel de juiste beslissingen op basis van correcte informatie. Waar u ook zit, u heeft alle benodigde informatie bij u. Alle gegevens worden centraal opgeslagen en deze zijn, via het internet, overal te raadplegen. Zo heeft u altijd inzicht in de meest actuele status van uw projecten. Exact Projectsoftware laat alle gegevens van verschillende afdelingen samen komen op één plek. Daardoor gaat de overdracht tussen de afdelingen sneller en kunt u beter service verlenen aan uw klanten. Met effectief projectmanagement van Exact Software maken wij uw project(en) graag tot een succes!

Altijd en overal grip op uw projecten

Van offerte tot factuur altijd en overal grip op uw projecten. Ook succesvol projecten opleveren?

Download de Whitepaper

Altijd weten wat er speelt? Neem contact op.

Wij geven u graag een advies. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in.

Vertrouwen in uw projecten

Vertrouwen in uw projecten doordat het projectmanagementsysteem u ondersteunt bij verkoop, planning, urenregistratie, facturatie en u bovendien voorzien van actuele bedrijfsoverzichten. Hierdoor bent u in staat efficiënter en effectiever te werken en krijgt u grip op uw projecten. Alle informatie wordt centraal vastgelegd en dat geeft u metten inzicht in hoe uw bedrijf ervoor staat. Uw medewerkers hebben altijd de meest actuele projectgegevens bij de hand. Vanaf het moment dat een potentieel project wordt gesignaleerd, tot het factureren en betaald krijgen.

Vertrouwen in uw software

Uw projecten zijn in vertrouwde handen bij Exact Software en Arrix. Snel kunnen schakelen is één van de belangrijkste eigenschappen van een succesvolle projectadministratie. Met Exact projectsoftware heeft u alle projectgegevens op één centrale plek opgeslagen en laat alle gegevens van verschillende afdelingen samenkomen op één plek. Hierdoor werkt u beter samen en neemt snel de juiste beslissingen op basis van correcte informatie. Projectsoftware van Exact:

Exact Globe Next
Exact Synergy
Exact Online

Vertrouwen in de werkwijze

Voordat we denken aan de oplossing vormen we ons een beeld van uw situatie. Consultancy bepaalt wat verkocht wordt, niet verkoop. Voor u een garantie dat het werkt. Persoonlijk contact en heldere taal is hierbij onmisbaar. U staat bij ons centraal. Elke dag, bij elk project, bewijzen wij het vertrouwen van de klant waard te zijn.

Alescon en Arrix Project of the Year

Het Project of the Year Award is een prestigieuze prijs van Exact Software. Er wordt gekeken naar een aantal aspecten die een project succesvol maken, waaronder de grootte en complexiteit van het project, of het een unieke oplossing betreft, de voordelen die de klant er mee behaald en uiteraard resultaat wat hieruit voortvloeit (ROI).  Bovendien wordt de waardering van de klant hier als belangrijke wegingsfactor in mee genomen. Het project waarmee Arrix deze award heeft gewonnen is de implementatie die men bij Alescon heeft uitgevoerd.

Lees meer over dit unieke project

De projectadministratie software voor projectorganisaties