Optimaliseer uw logistieke proces

In het logistieke proces is actuele informatie de sleutel tot succes. Met Exact laat u uw inkoop, verkoop, voorraad, magazijnbeheer en distributie perfect op elkaar aansluiten.

Op basis van juiste en tijdige informatie kunt u de logistiek binnen uw organisatie ontwikkelen en optimaliseren. Exact ERP ontsluit alle cruciale informatie in realtime binnen de hele organisatie. Hierdoor kan iedereen met precies dezelfde gegevens werken. Altijd en overal.

logistieke proces

Exact Warehouse Management systeem: Uw logistiek proces geoptimaliseerd
Exact WMS automatiseert uw fysieke goederenstroom en optimaliseert het logistieke proces. Door middel van barcodescanning kunt u uw magazijntransacties – zoals ontvangsten, verplaatsingen, tellingen en uitgiftes – eenvoudig registreren en verwerken in Exact Globe. Hierdoor krijgt u realtime inzicht in uw voorraadposities. Uw leverbetrouwbaarheid en efficiëntie worden hoger.

Exact voor de logistiek, de voordelen:

  • Lagere kosten door slim voorraadbeheer
  • Logistieke processen gestroomlijnd
  • Registratie van magazijntransacties door middel van barcode scanning
  • Managementrapportages en automatische signalering

Lagere kosten?

Uw adviseur Exact Oplossingen, Leon Bosgra, rekent uw besparing uit.

pasfotoleon

Optimalisatie van het logistieke proces bij M4four.

M4FOUR is de innovatieve fabrikant van gepersonaliseerde of custom design luxury vinyl (lv) -vloeren. M4four produceert kamerbrede vloeren, in zowel kleine als grote oplagen.
M4four werkt naar volle tevredenheid met de oplossingen van Arrix en Exact Software. Exact Globe heeft hun logistieke proces geoptimaliseerd, waardoor hun inkoop, verkoop, voorraad en distributie perfect op elkaar aansluiten. Hiermee zijn alle financiële, logistieke en administratieve bedrijfsprocessen onder gebracht in één systeem. Om de klanten en resellers van M4four daarnaast optimaal te bedienen en te beheren maakt men gebruik van het CRM systeem in Exact Synergy. Voor M4four is dit een centrale plek voor alle gegevens van hun klanten en dit is beschikbaar voor iedere medewerker. Dankzij de integratie van Exact Synergy met Exact Globe heeft men 100% inzicht in de klantinformatie. De consultants van Arrix realiseerden een succesvolle implementatie van de Exact Software bij M4four.

Dit zeggen onze klanten:

brandsma koffie

“Dankzij Arrix komen wij niet op de koffie”

Download het referentverhaal

cool presentation

“Cool Presentation en Arrix, een Simple Click”

Download het referentverhaal

Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

Uw naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . Je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha