Optimaliseer uw logistieke proces

In het logistieke proces is actuele informatie de sleutel tot succes. Op basis van juiste en tijdige informatie kunt u de logistiek binnen uw organisatie ontwikkelen en optimaliseren. Met de juiste ERP Software laat u uw inkoop, verkoop, voorraad, magazijnbeheer en distributie perfect op elkaar aansluiten. Dit wordt gerealiseerd door iedereen, overal en altijd met dezelfde gegevens te laten werken. logistieke proces   Door het verlenen van een goede service bent u de concurrentie net een stap voor. Bovendien weet u precies wat er speelt. Dankzij barcodescanning heeft u realtime verwerking. Uitgebreide rapportagemogelijkheden zijn voor uw onderneming de basis om goed op de hoogte te zijn. U maakt snelle analyses van het logistiek proces en heeft de juiste stuurinformatie in handen. Dit kan alleen met de juiste ERP Software. De ERP Software van Exact optimaliseert uw logistieke proces.

Meer weten? Neem contact op!

Wij geven u graag een advies. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in.

Vertrouwen in uw logistieke proces

De betrouwbaarheid van uw logistieke proces speelt een cruciale rol in de klanttevredenheid en kwaliteit die u kunt bieden aan uw afnemers. Wanneer u uw logistieke proces beheerst, zorgt dit voor een hoger rendement. U heeft inzicht in uw bestellingen en in de pijplijn. Bovendien wordt uw inslag, opslag en uitslag geregistreerd en geoptimaliseerd. Door een geïntegreerd logistiek proces heeft u minder fouten en meer snelheid, wat uiteindelijk resulteert in een hogere marge.

Vertrouwen in de software

De software van Exact heeft zich de afgelopen jaren bewezen in rendabele oplossingen voor het bedrijfsleven. Exact heeft een gevarieerd aanbod van bedrijfssoftware om uw onderneming vooruit te helpen. Op het gebied van logistiek is de volgende software beschikbaar:

Exact Globe Next
Exact Online
Transsmart
CRM in de Groothandel

Vertrouwen in onze werkwijze

Voordat we denken aan de oplossing vormen we ons een beeld van uw situatie. Consultancy bepaalt wat verkocht wordt, niet verkoop. Voor u een garantie dat het werkt. Persoonlijk contact en heldere taal is hierbij onmisbaar. U staat bij ons centraal. Elke dag, bij elk project, bewijzen wij het vertrouwen van de klant waard te zijn.

Warehouse Management optimaliseert uw logistieke proces

Logistieke WMS software van Exact helpt u bij het optimaliseren van magazijnprocessen door de fysieke goederenstroom te automatiseren. Met een goede voorraadadministratie bespaart u tijd en kosten. Door gegevens elektronisch te registreren voorkomt u bovendien fouten en heeft u altijd up-to-date inzicht in de status van orders. Exact heeft diverse modules voor Warehouse Management. E-WMS is voor iedere logistieke organisatie toepasbaar en is verkrijgbaar in verschillende smaken: voor zowel kleine als grote ondernemingen. Vraag onze adviseur naar wat het beste bij uw onderneming past.

Download de whitepaper

exactgroothandel

Uw complete ERP in één internationale oplossing

De branche waarin u werkt is competitief. Wanneer u winst wilt maken moet u iedere dag scherp zijn. Alles draait om slim inkopen, efficiënte logistiek en een goede verkoop. Binnen de groothandelsbranche zijn er diverse (nieuwe) uitdagingen, waaronder de strikte wet- en regelgeving, de marges die onder druk staan, kieskeurige klanten en een verandering in de keten. U moet deze uitdagingen het hoofd bieden. Dat kan. Met een oplossing die hiervoor is ontworpen. Bedrijfssoftware van Exact helpt groothandels bij daadkrachtig voorraadbeheer, strakke planning en de beste service.

Download de brochure Exact in de Groothandel