Met deze eenvoudige HRM Software heeft u meer tijd voor HRM!

Houdt u zich bezig met de taken die u graag wilt uitvoeren, zoals de ontwikkeling van medewerkers en het ondersteunen van het management? Of bent u in de dagelijkse praktijk vooral druk met administratieve handelingen? Wellicht bent u zo druk dat u weleens belangrijke momenten en acties zoals jubilea en aflopende contracten vergeet.

In het huidige klimaat is het van belang om tijd te hebben voor uw mensen. Goed personeel is schaars en daarmee lastig te vinden. Het ontwikkelen en behouden van uw personeel verdient daarom uw aandacht in plaats van het bijhouden van uw personeelsadministratie.

Met Easy HR  de HRM software van Exact betrekt u uw medewerkers in het HR proces. Uw medewerker krijgt zelf toegang tot zijn HR zaken, waardoor hij zelf informatie kan vinden, zonder dat u hieraan te pas hoeft te komen. Hierdoor bespaart u tijd wat u weer kunt gebruiken voor uw mensen. Bovendien heeft u gemakkelijk inzicht door middel van rapportages en vergeet u nooit meer belangrijke evenementen door automatische signaleringen.

Wij helpen u graag verder!

Neem contact op met uw HR Specialist, Victor van de Kaa.

closeup

Victor van de Kaa, Adviseur Exact Oplossingen

“Heeft u wel eens overwogen om uw medewerkers in het HR proces te betrekken?”

Lees meer →

Ontdek Easy HR, de HRM Software van Exact

Benieuwd hoe u tijd kunt besparen? Bekijk onderstaande demovideo.

De nieuwe rol van HRM in uw organisatie

Easy HR opent deuren naar een nieuwe rol voor HRM in uw organisatie. De selfservice portalen voor management en medewerkers, maar ook de werkstromen en de oplossing voor het beheer van documenten besparen u kostbare tijd. Daarnaast verhoogt het de effectiviteit en de medewerkerstevredenheid. Deze HRM Software neemt u werk uit handen en bovendien krijgt u:

  1. Meer efficiëntie door de inzet van selfservice portalen
  2. Meer tijd voor strategisch HRM beleid
  3. Een oplossing op maat

Ontdek de verschillende mogelijkheden binnen Easy HR

Het verminderen van uw administratieve last

Lees meer

De juiste inzichten met relevante HR-data

Lees meer

Altijd op de hoogte van uw medewerkers

Lees meer