HRM Software bespaart tijd

Goed personeel is schaars en daarmee lastig te vinden. Het ontwikkelen en behouden van uw personeel verdient daarom meer aandacht dan het bijhouden van uw administratie. Met de juiste software houdt u tijd over.

Houdt u zich bezig met de taken die u graag wilt uitvoeren, zoals de ontwikkeling van medewerkers en het ondersteunen van het management? Of bent u vooral druk met administratieve handelingen?

Met Easy HR van Exact betrekt u uw medewerkers in het HR-proces. Uw medewerker krijgt toegang tot zijn HR-zaken, waardoor hij zelf informatie kan vinden, zonder dat u hieraan te pas hoeft te komen. Hierdoor bespaart u tijd, wat u weer kunt gebruiken voor uw mensen. Bovendien heeft u gemakkelijk inzicht in rapportages en vergeet u nooit meer belangrijke evenementen door automatische signaleringen.

Tijd besteden aan mensen, niet aan computers

HR Specialist, Leon Bosgra vertelt u graag hoeveel uur u per week overhoudt om weer eens met uw personeel te praten

pasfotoleon

Leon Bosgra, Adviseur Exact Oplossingen

“Heeft u wel eens overwogen om uw medewerkers in het HR proces te betrekken?”

Lees meer →

Ontdek Easy HR, de HRM Software van Exact

Benieuwd hoe u tijd kunt besparen? Bekijk onderstaande demovideo.

De nieuwe rol van HRM in uw organisatie

Easy HR opent deuren naar een nieuwe rol voor HRM in uw organisatie. De selfservice portalen voor management en medewerkers, maar ook de werkstromen en de oplossing voor het beheer van documenten besparen u kostbare tijd. Daarnaast verhoogt het de effectiviteit en de medewerkerstevredenheid. Deze HRM Software neemt u werk uit handen en bovendien krijgt u:

  1. Meer efficiëntie door de inzet van selfservice portalen
  2. Meer tijd voor strategisch HRM beleid
  3. Een oplossing op maat

Ontdek de verschillende mogelijkheden binnen Easy HR

Het verminderen van uw administratieve last

Lees meer

De juiste inzichten met relevante HR-data

Lees meer

Altijd op de hoogte van uw medewerkers

Lees meer

24/7 toegankelijk via medewerkersportaal

Lees meer

Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

Uw naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . Je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha