Snelle en betrouwbare financiële rapportages

financiele rapportagesUw bedrijfsadministratie bevat veel waardevolle informatie. Hoe presteert uw organisatie? Worden doelen bereikt? Komen uitgaven overeen met budgetten? In welke markten bent u succesvol? Met de juiste financiële rapportages helpen wij u om de juiste gegevens te verzamelen. Zo weet u altijd wat er speelt en beschikt u over de meest actuele informatie.

Creëer inzicht met uitgebreide financiële rapportagemogelijkheden en leg dwarsverbanden waar u maar wilt. U beslist niet alleen meer vanuit data vanuit het verleden, maar u kunt ook een goede financiële onderbouwing en forecast maken. Met de financiële rapportagemogelijkheden van Arrix heeft u inzicht in planning en de actualiteit, waardoor u de juiste keuzes voor uw bedrijf maakt.

Altijd weten wat er speelt? Neem contact op.

Wij geven u graag advies. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in.

Vertrouwen in uw financiële rapportages

Financiële rapportages worden steeds kritischer. Of het nu managementrapportage, financiële rapportages of andersoortige rapportages betreft. Het rapportageproces is vaak een ongestructureerd en moeilijk te controleren proces, wat ook nog eens veel tijd kost. Nieuwe regelgeving, veranderende eisen aan de rapportages en gegevens die overal vandaan lijken te komen, maken het niet eenvoudiger. Bovendien wilt u zowel intern als extern (accountants e.d.) de juiste rapportages kunnen tonen. Met een gestructureerd, betrouwbaar en transparant rapportageproces krijgt u inzicht en controle. Bovendien verkort het de doorlooptijd en draagt het bij aan een verbetering van uw kwaliteit.

Vertrouwen in uw software

Uw financiële rapportages zijn in vertrouwde handen bij Arrix. Wij helpen u om de juiste gegevens te verzamelen. Zo weet u altijd wat er speelt en beschikt u over de meest actuele informatie. Dit kan via de rapportagetools van Exact Software, maar ook zijn er andere tools beschikbaar:

Exact Event Manager
Reporting Services
Speedbooks
Sumatra

Vertrouwen in de werkwijze

Voordat we denken aan de oplossing vormen we ons een beeld van uw situatie. Consultancy bepaalt wat verkocht wordt, niet verkoop. Voor u een garantie dat het werkt. Persoonlijk contact en heldere taal is hierbij onmisbaar. U staat bij ons centraal. Elke dag, bij elk project, bewijzen wij het vertrouwen van de klant waard te zijn.

Gratis Microsoft SQL Reporting Services in combinatie met Exact

Microsoft SQL Reporting Services is een veelzijdige rapportagetool. U kunt hiermee papieren rapporten bouwen en rapporten interactief beschikbaar stellen via het web. Uw Exact Globe en/of e-Synergy omgeving vormt de bron voor deze rapportages. De gebruikersinterface werkt intuïtief en is gebaseerd op het Microsoft Office interface. Bovendien is het volledig geïntegreerd met uw Exact Software. Indien u beschikt over een licentie Exact Globe of Exact Synergy, dan kunt u gratis gebruik maken van deze functionaliteit  (vanaf SQL 2005). Arrix heeft alle kennis in huis van SQL Reporting services en de opbouw van de Exact database. De ervaren consultants van Arrix kunnen samen met u uw rapportagebehoefte bepalen en dit omzetten in de juiste overzichten. Wij informeren u graag over de meerwaarde van deze fantastische gratis tool!

Ervaar het gemak van Speedbooks

sumatra1

Sumatra: in één oogopslag zien wat uw aandacht behoeft

Sumatra is de oplossing voor uw financiële rapportage, wanneer u werkt met Exact. Met Sumatra beschikt u real-time en interactief over actuele en relevante (stuur) informatie. Deze informatie is altijd en overal beschikbaar, ook op Smartphone en Tablet. Niet alleen het management, maar ook uw medewerkers kunnen direct toegang krijgen tot meer informatie. Beslissingen worden beter een sneller genomen en komt uw bedrijfsvoering ten goede. Sumatra begint waar Exact ophoudt en is zowel te integreren met Exact Globe als Exact Synergy.

Benieuwd naar hoe Sumatra werkt? Probeer dan eens een online demo!

start livedemo