Uw financiële administratie verdient vertrouwen

Een juiste financiële administratie is essentieel voor uw bedrijf. Hierbij maakt het niet of u een multinational bent of een startend bedrijf. Uw financiële administratie moet kloppen, u moet hier vertrouwen in hebben en het invoeren van de gegevens moet snel gaan. Bespaar tijd en maak minder fouten door elektronische facturatie en BTW aangifte en een directe integratie met uw banksoftware.

U wilt continu weten hoe u ervoor staat. Gaat alles volgens verwachting of moet u bijsturen? Met de financiële administratie van Exact heeft u de touwtjes in handen. U bepaalt het juiste budget, kijk terug in eerdere realisaties. U ziet welke facturen nog open staan en welke debiteuren keer op keer te laat betalen. U heeft de stuurinformatie altijd paraat en maakt zo gefundeerde beslissingen. Met de financiële software van Exact komt u niet voor verrassingen te staan.

Inzicht en sturing met het financiele pakket voor het MKB?

Geïnteresseerd? Neem contact op!

Wij geven u graag een advies. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in.

Vertrouwen in uw financiële administratie

Uw financiële administratie is in vertrouwde handen met de software van Exact. Bovendien heeft Arrix ervaren en enthousiaste professionals die als sinds 1989 ervaring hebben met de software van Exact. Zij verdiepen zich met veel plezier in uw situatie. Complexe of afwijkende vraagstukken prikkelen hun om tot een slimme oplossing te komen. Een oplossing voor uw financiële administratie van Exact en Arrix, daar kunt u blind op vertrouwen!

Vertrouwen in de software

De software van Exact heeft zich de afgelopen jaren bewezen in rendabele oplossingen voor het bedrijfsleven. Exact heeft een gevarieerd aanbod van bedrijfssoftware om uw onderneming vooruit te helpen. Op het gebied van uw financiële administratie is de volgende software beschikbaar:

Exact Globe Next
Exact Online
Speedbooks
Elvy
Scansys

Vertrouwen in onze werkwijze

Voordat we denken aan de oplossing vormen we ons een beeld van uw situatie. Consultancy bepaalt wat verkocht wordt, niet verkoop. Voor u een garantie dat het werkt. Persoonlijk contact en heldere taal is hierbij onmisbaar. U staat bij ons centraal. Elke dag, bij elk project, bewijzen wij het vertrouwen van de klant waard te zijn.

Digitale factuurverwerking; besparing in kosten en handelingen

financiele administratie

Het handmatig verwerken van facturen gaat gepaard met veel kosten. Deze kunnen wel oplopen tot € 50,– per factuur. Met digitale factuurverwerking verkort u doorlooptijden en raakt u een factuur niet kwijt. Bovendien wordt het factureringsproces geoptimaliseerd. Met digitale factuurverwerking krijgt u grip op de factuurstroom en bent u in staat om fouten snel op te lossen. De besparing die u hiermee realiseert is van veel zaken afhankelijk. Wel is duidelijk dat u tussen de 30% en 70% op de kosten kunt besparen.

Download de informatie over de voordelen in de praktijk bij één van onze referenten.

Download

Lees over de voordelen in de praktijk bij één van onze referenten

Bedrijfsnaam (verplicht)

Naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

 Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.*

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . Je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha

Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

Uw naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . Je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha