ERP Software voor een gestroomlijnde productie en planning

Met de ERP Software van Exact Software kunt u vertrouwen op uw planning en productie. Door goed te plannen drukt u kosten en bent u uw klanten beter van dienst. Delen van het productieproces moeten met elkaar en andere logistieke processen afgestemd zijn. Alleen zo kunt u optimaal gebruik maken van uw capaciteit. En of het nu gaat om uw productieplanning, voorraadbeheer of orderadministratie met Exact ERP Software kunt u uw processen stroomlijnen.

Marges worden kleiner
Concurrenten voeren de druk op. Om marge op producten te houden moet u kosten drukken en efficiënter werken. Hoe kunt u het proces automatiseren en wat levert het u op.

Snel en slimmer produceren met Exact productie
Inkoop, voorraad, productie, verkoop productinformatie en zelfs de verzending en service; Exact stopt alles in één systeem. Uw hele organisatie werkt met dezelfde bron van gegevens. Dat verbetert de samenwerking,  bespaart kosten en helpt om de service voor klanten eenvoudig te verbeteren.

Inzicht in de ideale bezetting
Processen automatiseren, plannen en realtime gegevens bekijken doet u eenvoudig met Exact. Deze software helpt u met het beheren van artikelstromen, het uitvoeren van calculaties en het automatiseren van de productievloer. U plant zowel de optimale bezetting van uw machines als uw mensen. Bovendien kunt u het systeem met diverse add-ons uitbreiden, zoals CAD of PDM.

Optimaliseren van uw voorraadniveaus
Met een Material Requirements Planning (MRP) ziet u in één oogopslag wat u moet leveren, wat uw voorraad is en wanneer u goederen kunt verwachten. Exact MRP geeft u een bestel- en productie advies wat u eenvoudig om zet naar een order. Het grafische planbord, met drag en drop functionaliteit, maakt de capaciteitsplanning gemakkelijk in gebruik.

Voordelen:

  • Stroomlijnt uw productieproces
  • Al uw informatie in één ERP-systeem
  • Inzicht in de optimale bezetting van uw medewerkers en machines
  • Optimaliseer uw voorraadniveaus met MRP
  • Profiteer van rapportages en signaleringen
  • Eenvoudig te combineren met Exact WMS (Warehouse Management Systeem)

Geïnteresseerd? Neem contact op!

Uw Exact adviseur Leon Bosgra staat u graag te woord

pasfotoleon

Onderstaande referenten hebben vertrouwen in de ERP oplossingen van Arrix

impact

“Wat Arrix vooraf heeft beloofd, zijn ze ook nagekomen”

Lees meer >>

alescon

“Implementatie van Exact heeft ons veel voordeel opgeleverd”

Lees meer >>

Bedrijven hebben ook vertrouwen in de volgende oplossingen:

Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

Uw naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . Je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha