ERP Software voor een gestroomlijnde productie en planning

Met de ERP Software van Exact Software kunt u vertrouwen op uw planning en productie. Door goed te plannen drukt u kosten en bent u uw klanten beter van dienst. Delen van het productieproces moeten met elkaar en andere logistieke processen afgestemd zijn. Alleen zo kunt u optimaal gebruik maken van uw capaciteit. En of het nu gaat om uw productieplanning, voorraadbeheer of orderadministratie met Exact ERP Software kunt u uw processen stroomlijnen.

Productie: Om uw productieproces beter te beheersen stelt u controlemomenten in voor elk deel van de productie. Dan kunt u in één oogopslag zien of de voorraad voldoende is, wanneer onderdelen in productie gebruikt worden en wanneer welke producten gereed zijn. U zorgt voor een optimale bezetting en doorlooptijd door uw medewerkers per productieonderdeel in te plannen. Op die manier krijgt u volledige controle over uw productie.

Planning: Als een van uw processen spaak loopt kan uw planning snel de mist ingaan. Integreer daarom alle logistieke processen. Dan weet u meteen of de doorloop van de productie nog soepel verloopt. U ziet het van tevoren aan komen en kunt meteen actie ondernemen. Voor een goede planning van uw productieprocessen heeft u altijd de meest actuele informatie nodig. Deze informatie moet u snel kunnen verzamelen en analyseren door middel van betrouwbare overzichten. Door gebruik te maken van uitgebreide rapportagemogelijkheden in de Exact ERP Software kunt u uw onderneming beter sturen en efficiënter plannen.

Download de brochure >>

Geïnteresseerd? Neem contact op!

pasfotoleon

Wij geven u graag een advies. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in.

(0512) 760 900

Vul het contactformulier in >>

Onderstaande referenten hebben vertrouwen in de ERP oplossingen van Arrix

impact

“Wat Arrix vooraf heeft beloofd, zijn ze ook nagekomen”

Lees meer >>

alescon

“Implementatie van Exact heeft ons veel voordeel opgeleverd”

Lees meer >>

Vertrouwen in uw productie

Met de ERP Software van Exact speelt u tijdig in op de behoeften van uw bedrijf en zorgt voor een optimale bezetting en doorlooptijd. Bovendien heeft u meer controle door de verschillende rapportagemogelijkheden. Exact is de juiste ERP oplossing voor uw productie. U kunt uw klanten tijdig en correct bedienen. Met de ERP Software van Exact kunt u daar blind op vertrouwen.

Vertrouwen in de ERP software

De software van Exact heeft zich de afgelopen jaren bewezen in rendabele oplossingen voor het bedrijfsleven. Exact heeft een gevarieerd aanbod van bedrijfssoftware om uw onderneming vooruit te helpen. Op het gebied van uw productie is de volgende ERP software beschikbaar:

Exact Globe Next
Exact Online

Vertrouwen in onze werkwijze

Arrix heeft jarenlange ervaring in het optimaliseren van productiebedrijven met de ERP Software van Exact. Vanaf de start is de focus gelegd op succesvol automatiseren van productiebedrijven en  ver buiten Friesland Wij hebben ruime ervaring met verschillende ERP toepassingen in diverse branches. De expertise van onze consultants draagt bij tot een grote slaagkans van uw ERP Implementatie. Het hart van uw bedrijf verdient de nodige aandacht en dat weten wij!

Uw ERP Software sluit naadloos aan op uw magazijn

Snelheid en betrouwbaarheid worden steeds belangrijker, ook in een klein magazijn. Met E-WMS Lite heeft u actuele en juiste voorraad informatie voor uw magazijnmedewerkers, de binnendienst en het management in één simpel systeem. Met een snel en efficiënt proces werkt u continu aan het verbeteren van uw klanttevredenheid.

Met E-WMS lite heeft u altijd up-to-date informatie over de status van uw magazijn. Met deze software voor productie of groothandel voorkomt u pickfouten, verhoogt u de betrouwbaarheid van uw leveringen en vermindert u het handmatige werk.

Hoe lean wilt u het hebben

Met Lean productie zorgt u ervoor dat het werk vloeiend verloopt zonder dat er verspilling, zoals wachttijden of tussen- en eindvoorraden ontstaan. Het streven naar de optimale flow is het basisbeginsel van Lean Productie. De waarde toevoegende activiteiten worden daarom in kaart gebracht en op elkaar afgestemd. En zaken die alleen maar tijd of materialen verspillen worden terug gedrongen. Lean Productie is niet in 1 dag te realiseren, door kleine repeterende stapjes weet u naar een ideale situatie toe te werken.

Download de Whitepaper >>