Met Exact Oplossingen krijgt u meer vertrouwen in uw bedrijfsprocessen

exact oplossingenExact oplossingen maken uw bedrijfsvoering eenvoudiger, rendabeler, efficienter en plezieriger. Dat is precies datgene wat wij ook graag op een persoonlijke manier voor u realiseren. Daarom zijn Exact Software en Arrix al jaren een succesvolle combinatie. Voor iedere bedrijfssituatie is er een optimale Exact oplossing en voor ons is het de uitdaging die voor u te vinden.

Wij verdiepen ons met veel plezier in uw situatie. Complexe of afwijkende vraagstukken prikkelen ons om tot een slimme oplossing te komen. Exact Software is inzetbaar voor al uw bedrijfsprocessen. U krijgt inzicht in uw financiële situatie, kunt sturen op actuele gegevens en projecten managen. De Exact oplossingen zorgen ervoor dat uw processen optimaal zijn, het levert veel tijdwinst op en u heeft 24-7 wereldwijd inzicht in elk aspect van uw bedrijf. Tezamen met de Software van Exact bewijzen wij iedere dag het vertrouwen van de klant waard te zijn. Het vertrouwen in onze mensen, werkwijze, oplossingen en partners.

Geïnteresseerd? Neem contact op!

Wij staan u graag te woord over de verschillende Exact oplossingen en de mogelijkheden die dit biedt voor uw bedrijf. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in.

Vertrouwen in onze oplossingen

Bij ons vindt u alle disciplines en kennis onder één dak. Op het gebied van Exact Software realiseren wij ons dat implementatie en consultancy maatwerk is. Geen bedrijf is hetzelfde en werkt op dezelfde manier.

Financiële software
Relatiebeheer
Rapportage oplossingen
Planning en productie
Inkoop en logistiek
Projectmanagement
HRM oplossingen
Salaris
Servicemanagement
WMS

Vertrouwen in onze mensen

De wil en passie om tot het uiterste te gaan is bij ons sterk aanwezig. Onze specialisten hebben vanaf 1989 ervaring met de software van Exact en hebben ook in veel bedrijven mogen kijken en werken.

Exact consultancy
Customer Loyalty Award
Project of the year
Exact Partner

Vertrouwen in de software

Kwaliteit is de basis van continuïteit. Arrix werkt daarom uitsluitend met A-merken en partners die zich in de praktijk hebben bewezen zoals Exact, Elvy, Scansys en Speedbooks.

Exact Online
Exact Globe
Exact Synergy
Exact Event Manager
Speedbooks
Reporting Services
Elvy
Scansys
 Autodoc
Sumatra

Servicedesk ook voor al uw Exact vragen

Arrix is Exact partner en daardoor hebben wij veel klanten die werken met Exact Globe, Synergy of Online. Om onze klanten de juiste ondersteuning te geven, verlenen onze door Exact opgeleide en gecertificeerde consultants dit zelf. Dit betekent voor u dat degene die altijd bij u op bezoek komt in principe ook uw vragen behandeld.   Voordat de consultant uw specifieke vragen over de werking van de software beantwoordt, adviseren wij u om contact op te nemen met onze servicedesk. Zij zorgen voor de registratie van uw vraag, bewaken de oplossing en kennen een prioriteit toe aan de melding.   Door deze werkwijze kunnen wij u de kwaliteit, die u van onze dienstverlening mag verwachten, garanderen.

Meer informatie over onze servicedesk

Bereikbaarheid Servicedesk

(0512) 760 911

Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

Uw naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . Je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha