Exact Globe: altijd en overal inzicht

Exact Globe integreert uw financiële administratie met uw belangrijkste bedrijfsprocessen. Kiest u voor Exact Globe, worden alle interacties in één centrale informatiebron ingevoerd. Zo ontstaat inzicht en overzicht.

Exact Globe Next biedt een passende oplossing voor uw bedrijf of bedrijfsonderdeel. Zo creëert u een solide fundament. Het resultaat: grip op álle bedrijfsprocessen.

Exact Globe Next is geschikt voor bedrijven die zowel nationaal als internationaal opereren.

Ontdekken hoe Exact Globe úw leven makkelijker maakt?

Uw Exact Adviseur, Leon Bosgra, laat het u graag zien.

leonpasfoto

Inzicht. Altijd en overal.

Uw voordelen van Exact Globe:

  1. Op elk moment inzicht in alle relevante financiële details en administratieve processen
  2. Operationele en strategische stuurinformatie op elk moment binnen handbereik
  3. Altijd weten waar u staat, waar u naar toe gaat en hoe u daar komt.

Exact Globe in 22 seconden

Exact Globe geeft u weer grip op uw financiële processen. Duizenden bedrijven gingen u voor sinds de introductie van deze innovatieve en complete ERP-oplossing.

Zij kozen voor de Exact-oplossingen van Arrix:

exact globe boonstra

“Nu zie ik dat we een grote efficiencystap hebben gemaakt. Met hetzelfde aantal medewerkers verzetten we méér werk, de processen verlopen soepeler, we hebben meer en betere overzichten en de rapportages zijn sneller voor elkaar”

exact globe alescon

“Nu hebben wij een Exact Software systeem in gebruik en volop grip. Bovendien levert de implementatie heel veel voordeel op.”

Laat hieronder jouw gegevens achter en Leon, Exact adviseur van Arrix, neemt contact met je op.

Bedrijfsnaam (verplicht):

Naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

Opmerkingen:

 Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief* en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

* U ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief gaat u akkoord met onze Privacyverklaring . U kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren uw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha

Een vrijblijvende demo aanvragen?

Laat hieronder uw gegevens achter en de Exact adviseur van Arrix neemt contact op om een demonstratie te geven.
Zo ontdekt u hoe Exact Software u tijd én geld bespaart.

Bedrijfsnaam:

Naam:

Uw email:

 Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief* en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha

Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

Uw naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . Je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha