We delen nu eenvoudig bestanden, niet alleen met elkaar, maar ook met andere vestigingen!

eenvoudig delen

Kussendrager is overgestapt van het werken met een extern bureaublad naar lokale werkplekken in combinatie met Office 365. Om alle bestanden overal en altijd beschikbaar te hebben zijn de bestanden verplaatst naar OneDrive en SharePoint online. Dit vereenvoudigde ook het delen van de verschillende bestanden. Met OneDrive en SharePoint Online deelt men foto’s, documenten en andere bestanden of zelfs hele mappen met anderen. Deze bestanden zijn privé tot men deze besluit te delen. En indien gewenst is het mogelijk om te stoppen met delen.

Daarnaast is Exact Globe overgezet naar een server op locatie. Om de back-up veilig te stellen is er gekozen voor de oplossing van Veaam Cloud Connect. Cloud Connect biedt een volledig geïntegreerde, snelle en veilige manier om back-ups te maken, te repliceren en deze vanuit de Arrix Cloud terug te zetten.

Rutger Kussendrager, mede-eigenaar: “Het eenvoudig delen van de bestanden en hiermee het samenwerken vindt nu op een meer efficiënte wijze plaats. De bestanden worden niet alleen onderling gedeeld, maar ook met de verschillende Tuindorado Tuincentra en Tuindorado Shops. Groot voordeel is dat we allemaal bij hetzelfde document kunnen en niet over verschillende versies beschikken. Dit bevordert de onderlinge samenwerking!”

Tuindorado
Tuindorado is een echt Fries familiebedrijf met tuincentra in Drachten, Gorredijk en Wolvega en Tuindorado Shops in Gorredijk & Oosterwolde. Tuindorado Drachten is het meest uitgebreide tuincentrum met alles op het gebied van huis, tuin en dier, tuinmeubelen, barbecue en de grootste kerstshow van Friesland. Tuindorado Gorredijk & Wolvega zijn compacte, complete en moderne tuincentra voor de dagelijkse tuincentrum boodschappen voor huis, tuin en dier. Bij de 2 Tuindorado Shops kan je terecht voor een aardigheidje voor jezelf of voor een ander. Door de inkoopkracht van meerdere tuincentra en dagelijkse inkoop op de grootste bloemenveiling ter wereld; Floraholland Aalsmeer wordt altijd een gevarieerd aanbod scherp geprijsde en altijd verse bloemen en planten geboden.

Op de foto v.l.n.r. Jan Meinsma, Netwerk Consultant Arrix, Peter Kussendrager, Jules de hond, Rutger Kussendrager, Peter Jan Hoogland, accountmanager Arrix.

Heb je vragen naar aanleiding van dit bericht? Neem dan contact met ons op!

Bedrijfsnaam (verplicht):

Naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

 Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.*

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . Je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha

Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

Uw naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . Je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha