Digitaal papierloos vergaderen in SharePoint

Bekijk het filmpje

Energie en tijd besparen door digitaal vergaderen?

Henri Piersma wisselt graag eens van gedachten met u over de mogelijkheden

pasfotohenri

“het door ons ontwikkelde vergadersjabloon is een uitstekende opvolger van originele vergadersites zoals deze aanwezig waren in SharePoint 2007 en 2010 en gaan uit van de SharePoint gedachte: “werken vanuit één veilige centrale database”

Lees meer →

Digitaal papierloos vergaderen met SharePoint, Office365 en SharePlus

Wanneer u regelmatig vergadert, weet u als geen ander dat het regelen van vergaderingen veel tijd en energie kost. Arrix heeft in samenwerking met Office365, SharePoint en SharePlus software dé oplossing gebouwd om digitaal en dus papierloos te vergaderen. Onze vergaderapplicatie wordt naadloos geïntegreerd in uw bestaande SharePoint en Office365 omgeving. Hierdoor bewaart u ál uw data veilig binnen één centraal beheersysteem.

Voorafgaand aan de vergadering kan de secretaresse de relevante documenten vanuit de centrale database beschikbaar maken voor de leden van de vergadering. Mailen is hierdoor overbodig. Leden van de vergadering kunnen tot op het laatste moment (vanuit huis of onderweg als men nog iets cruciaals is vergeten…….of als men vlak voor tijd nog documenten in wil zien) hun eigen vergaderpunten op de agenda zetten, een document linken of een actie toevoegen.

Tijdens de vergadering kunnen notulen, acties en besluiten direct in SharePoint genoteerd worden. Zo hebben leden altijd, overal, online én offline alle en dezelfde up to date documenten tot hun beschikking. De gehele oplossing heeft een overzichtelijke vergaderstructuur die u zelfs kunt aanpassen aan uw eigen wensen.

Door de combinatie van SharePoint en SharePlus is onze vergaderapplicatie:
Zeer gebruiksvriendelijk
Volledig in uw huisstijl op te leveren.
Door de SharePlus app gebruiksvriendelijk op tablets!
Zowel online als offline te gebruiken.
Bij offline gebruik worden aanpassingen en data automatisch gesynchroniseerd zodra de internetverbinding is hersteld.

Onderstaande referenten geven ons het vertrouwen!

luchtverkeersleiding_nederland.fw

Logo van Groningen Seaport. Stap nu ook over op papierloos vergaderen via Sharepoint

Lyaemer.fw

Daarom digitaal papierloos vergaderen

Besparing tijd en frustratie
Verbeterde samenwerking
Alle documenten binnen één centraal beheersysteem
Oók voor Ipads en Android tablets
Altijd en iedereen hetzelfde document
Schonere mailbox
Niet aangewezen op Cloud diensten van anderen
Altijd en overal te benaderen
Op maat voor uw organisatie
Online en Offline te gebruiken

Vertrouwen in papierloos vergaderen

Wanneer u regelmatig vergadert, weet u als geen ander dat er bergen papier en aanzienlijke hoeveelheden inkt doorheen gaan. Met papierloos vergaderen van Arrix worden de stapels documenten teruggebracht tot de dikte van uw tablet. En dat niet alleen! Papierloos Vergaderen is een innovatief en veilig vergadermanagementplatform dat het vergaderproces van begin tot einde optimaal ondersteunt.

Laat hieronder jouw gegevens achter en Henri, SharePoint adviseur van Arrix, neemt contact met jou op.

Bedrijfsnaam (verplicht):

Naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

Opmerkingen:

 Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief* en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha

Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

Uw naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . Je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha