Data Storage: beveiligde opslag van gegevens

data storageData Storage  betekent opslag, het opslaan van elektronische gegevens, data. Deze data wordt door gebruikers of systemen die niet lokaal kunnen of willen opslaan gegenereerd. Er ontstaat een infrastructuur die een aantal voordelen met zich meebrengt, wanneer data centraal wordt opgeslagen.

Voordelen Data Storage
Er zijn verschillende redenen aan te dragen waarom Data Storage voor uw bedrijf belangrijk kan zijn, daarnaast levert het natuurlijk ook verschillende voordelen op.  Zo vereenvoudigt Storage het beheer, omdat dat vanuit één punt kan plaats vinden. Het delen van informatie wordt ook een stuk eenvoudiger, waardoor het samenwerken binnen de organisatie een ander niveau aanneemt. Het realiseren van uitwijk of replicatie wordt met Storage vereenvoudigd.

Ieder bedrijf heeft een unieke storagebehoefte
Uiteraard zijn er verschillende oplossingen om in uw storagevraag te voorzien. Omdat ieder bedrijf uniek is met zijn eigen storagebehoefte, maar ook met zijn ICT infrastructuur, adviseren wij u om contact op te nemen met één van onze specialisten. Zij kunnen u prima voorzien van een passend advies voor uw organisatie.

Een passend advies voor uw organisatie?

Aukje Tymersma wisselt graag eens van gedachten met u over de mogelijkheden

pasfotoaukje

Data Storage voorkomt dataverlies

Menig ondernemer in het MKB denkt dat hun Data Storage, back-up en virusbescherming goed is geregeld. Wij komen regelmatig bij bedrijven waar deze onderwerpen toch niet zo goed geregeld zijn. Dataverlies kost geld. Uit onderzoeken blijkt dat 20% van de MKB-ers de afgelopen twee jaar te maken heeft gehad met het verlies van bedrijfsgegevens.

  • Gegevens gaan verloren door een gecrashte server of stroomuitval
  • Het zoekraken of beschadigen van opslagmedia
  • Diefstal van apparatuur
  • Ongeoorloofde toegang door derden
  • Webbedreigingen zoals spyware en virussen

Uit bovenstaande blijkt dat een goede Data Storage onlosmakelijk is verbonden met security. Een onderwerp wat altijd naar voren komt bij een Storage oplossing.

Vertrouwen in uw backup

Vertrouwen in uw back-up. Bent u er 100% zeker van dat uw bestanden, applicaties en virtuele servers indien nodig worden hersteld? Laat jaarlijks een data recovery uitvoeren door de specialisten van Arrix. Uw back-up in vertrouwde handen!

Laat hieronder je gegevens achter en Aukje, ICT adviseur van Arrix, neemt contact met jou op.

Bedrijfsnaam (verplicht):

Naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

Opmerkingen:

 Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief* en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha

Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

Uw naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . Je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha