Data Storage: beveiligde opslag van gegevens

Data Storage  betekent opslag, het opslaan van elektronische gegevens, data. Deze data wordt door gebruikers of systemen die niet lokaal kunnen of willen opslaan gegenereerd. Er ontstaat een infrastructuur die een aantal voordelen met zich meebrengt, wanneer data centraal wordt opgeslagen.

Er zijn verschillende redenen aan te dragen waarom Data Storage voor uw bedrijf belangrijk kan zijn, daarnaast levert het natuurlijk ook verschillende voordelen op.  Zo vereenvoudigt Storage het beheer, omdat dat vanuit één punt kan plaats vinden. Het delen van informatie wordt ook een stuk eenvoudiger, waardoor het samenwerken binnen de organisatie een ander niveau aanneemt. Het realiseren van uitwijk of replicatie wordt met Storage vereenvoudigd. Uiteraard zijn er verschillende oplossingen om in uw storagevraag te voorzien. Omdat ieder bedrijf uniek is met zijn eigen storagebehoefte, maar ook met zijn ICT infrastructuur, adviseren wij u om contact op te nemen met één van onze specialisten. Zij kunnen u prima voorzien van een passend advies voor uw organisatie.

data storage

Wilt u meer informatie? Neem contact op

Vul onderstaand contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Meteen een advies? Neem dan telefonisch contact met ons op, telefoonnummer (0512) 760 900.

Bedrijfsnaam (verplicht):

Naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

Data Storage voorkomt dataverlies

Menig ondernemer in het MKB denkt dat hun Data Storage, back-up en virusbescherming goed is geregeld. Wij komen regelmatig bij bedrijven waar deze onderwerpen toch niet zo goed geregeld zijn. Dataverlies kost geld. Uit onderzoeken blijkt dat 20% van de MKB-ers de afgelopen twee jaar te maken heeft gehad met het verlies van bedrijfsgegevens.

  • Gegevens gaan verloren door een gecrashte server of stroomuitval
  • Het zoekraken of beschadigen van opslagmedia
  • Diefstal van apparatuur
  • Ongeoorloofde toegang door derden
  • Webbedreigingen zoals spyware en virussen

Uit bovenstaande blijkt dat een goede Data Storage onlosmakelijk is verbonden met security. Een onderwerp wat altijd naar voren komt bij een Storage oplossing.

Vertrouwen in uw backup

Vertrouwen in uw back-up. Bent u er 100% zeker van dat uw bestanden, applicaties en virtuele servers indien nodig worden hersteld? Laat jaarlijks een data recovery uitvoeren door de specialisten van Arrix. Uw back-up in vertrouwde handen!