Data Recovery: krijg vertrouwen in uw back-up

Hoeveel last heeft uw bedrijf bij uitval van ICT voorzieningen? Hoe lang duurt het herstellen als er een server in uw bedrijf uitvalt? Vaak zijn er wel onderhoudscontracten afgesloten voor het vervangen van hardware. Echter vervanging betekent nog niet dat uw ICT voorziening weer volledig werkt. Hoe lang is uw ICT beheerder bezig met het herstel denkt u? En: Wanneer is dat voor het laatst getest? Back-up en recovery is een belangrijke beschikbaarheidsmaatregel die ervoor zorgt dat corrupte, verloren of vernietigde bedrijfsinformatie hersteld kan worden, zodat de continuïteit van de bedrijfsprocessen geborgd zijn. Recovery is het herstel van gegevens, een applicatie of omgeving naar de staat van vóór het incident, zoals brand, diefstal of waterschade. De procedure dient minimaal 1 keer per jaar getest te worden. Arrix heeft de kennis en ervaring om een volledige restore procedure voor u uit te voeren. Tijdens deze test wordt uw server omgeving terug gezet op een speciaal daarvoor ingerichte omgeving. Wij controleren of uw back-up daadwerkelijk goed en compleet is.

Data Recovery

Wilt u ook vertrouwen in uw backup? Neem contact op

Vul onderstaand contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Meteen een advies? Neem dan telefonisch contact met ons op, telefoonnummer (0512) 760 900.

Bedrijfsnaam (verplicht):

Naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

Data Recovery: onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk?

  1. U levert op maandag uw back-up aan
  2. Een consultant van Arrix begint met het klaarzetten van de omgeving
  3. De back-up wordt terug gezet op speciaal daarvoor ingerichte back-up servers
  4. De daadwerkelijke restore op de servers wordt in gang gezet
  5. Vrijdagmiddag kunt u bij Arrix met een eigen pc/laptop/thin client de restore testen
  6. De daarop volgende week wordt de rapportage van de recovery toegestuurd.

Omdat de data recovery procedure in een schaduwomgeving wordt nagebootst, is er geen toegang tot internet mogelijk. Hierdoor is het niet mogelijk om mail binnen te halen, remote toegang te testen en om uw internetapplicaties te testen.

Vertrouwen in uw back-up

Vertrouwen in uw back-up. Bent u er 100% zeker van dat uw bestanden, applicaties en virtuele servers indien nodig worden hersteld? Laat jaarlijks een data recovery uitvoeren door de specialisten van Arrix. Uw back-up in vertrouwde handen!