Cloud mail: Overal uw e-mail binnen handbereik

U en uw medewerkers worden steeds mobieler. U gaat naar klanten, beurzen, werkt thuis. Dan is het handig dat u uw email bij de hand heeft. Met Cloud mail heeft u altijd en overal de beschikking over uw e-mail. Het maakt niet uit waar u bent of welk apparaat u gebruikt, uw informatie is altijd gesynchroniseerd en snel benaderbaar.

Bovendien hoeft u geen dure server aan te schaffen, te onderhouden of te beheren en u kunt toch gebruik maken van de mogelijkheden die Microsoft Exchange biedt. Arrix Cloud mail stelt uw accounts in, regelt de spam en virusfiltering en we maken back-ups. U bent er van verzekerd dat u altijd werkt met software die up-to-date is. Bovendien is Arrix Cloud Mail een schaalbare omgeving voor uw email, waardoor u gemakkelijk uw e-mailomgeving op een professionele wijze kunt organiseren.

Met Arrix Cloud Mail is het mogelijk om uw mailomgeving volledig op maat te leveren, omdat wij de omgeving zelf beheren. Daarnaast bent u verzekerd van deskundige ondersteuning van onze servicedesk. Wij zorgen ervoor dat u geen gedoe heeft met uw email, maar dat uw email werkt. Waar u ook bent en wanneer u maar wilt.

Geïnteresseerd? Neem contact op.

Vul onderstaand contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Meteen een advies? Neem dan telefonisch contact met ons op, telefoonnummer (0512) 760 900.

Bedrijfsnaam (verplicht):

Naam (verplicht):

Uw email (verplicht):