Cloud mail: Overal uw e-mail binnen handbereik

U en uw medewerkers worden steeds mobieler. U gaat naar klanten, beurzen, werkt thuis. Dan is het handig dat u uw email bij de hand heeft. Met Cloud mail heeft u altijd en overal de beschikking over uw e-mail. Het maakt niet uit waar u bent of welk apparaat u gebruikt, uw informatie is altijd gesynchroniseerd en snel benaderbaar.

Bovendien hoeft u geen dure server aan te schaffen, te onderhouden of te beheren en u kunt toch gebruik maken van de mogelijkheden die Microsoft Exchange biedt. Arrix Cloud mail stelt uw accounts in, regelt de spam en virusfiltering en we maken back-ups. U bent er van verzekerd dat u altijd werkt met software die up-to-date is. Bovendien is Arrix Cloud Mail een schaalbare omgeving voor uw email, waardoor u gemakkelijk uw e-mailomgeving op een professionele wijze kunt organiseren.

Met Arrix Cloud Mail is het mogelijk om uw mailomgeving volledig op maat te leveren, omdat wij de omgeving zelf beheren. Daarnaast bent u verzekerd van deskundige ondersteuning van onze servicedesk. Wij zorgen ervoor dat u geen gedoe heeft met uw email, maar dat uw email werkt. Waar u ook bent en wanneer u maar wilt.

Uw mail altijd en overal tot uw beschikking?

Alex Bakker praat u graag bij over de mogelijkheden

pasfotoalex

Laat hieronder jouw gegevens achter en Alex, ICT adviseur van Arrix, neemt contact met je op.

Bedrijfsnaam (verplicht):

Naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

Opmerkingen:

 Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief* en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha

Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

Uw naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . Je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha