ICT Oplossingen voor de Zakelijke Dienstverlening

ICT is belangrijk voor de grootste branche van Nederland, u wilt namelijk uw mensen optimaal faciliteren in hun werk. Of het nu gaat om uw mensen te voorzien van de juiste data, hen toegang te geven tot processen of het laten delen van kennis. Uw mensen en hun ervaring zijn de toegevoegde waarde van uw organisatie. Arrix ondersteunt u om uw mensen optimaal te facilteren.

Office365 is schaalbare Office automatisering voor uw mensen. Door te werken vanuit de Microsoft cloud heeft u overal en altijd toegang tot de standaard Office benodigdheden. Afhankelijk van uw abonnement kunt u uw medewerkers faciliteren met handige tools als Skype, teams of SharePoint om zo optimale communicatie en kennisdeling te krijgen. Meer over de mogelijkheden van Office365 voor uw organisatie →

In een goede projectomgeving komt alles bij elkaar, heldere inzichten in budgetten en gespendeerde uren. Het faciliteren van HRM zaken richting uw medewerkers zoals declaraties en verlof aanvragen kan online of via een App. Krijg inzicht en grip in uw projecten met Exact Projectmanagement →

Wilt u uw mensen optimaal faciliteren?

Leon Bosgra wisselt graag eens met gedachten met u over de mogelijkheden

pasfotoleon

Zakelijke Dienstverlening heeft ook vertrouwen in de volgende oplossing:

Klantportaal

Ontdek deze oplossing

Mobile Device Management

Ontdek deze oplossing

In een paar concrete stappen klaar voor de AVG!

zakelijke dienstverlening

25 mei 2018 is de AVG van kracht geworden. Waar dat enkele tijd geleden nog best ver weg voelde, staat deze nieuwe privacywetgeving nu letterlijk op de stoep. En we zullen er met z’n allen iets mee moeten. Niets doen is geen optie meer!

Bent u er klaar voor?

Onze tevreden klanten

alertec

“Werken vanuit een vertrouwd Datacenter van Arrix geeft rust”

Lees meer »

bsf1

“Dienstverlening begint met inlezen”

Lees meer »

Laat hieronder jouw gegevens achter en Leon, Exact adviseur van Arrix, neemt contact met je op.

Bedrijfsnaam (verplicht):

Naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

Opmerkingen:

 Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief* en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

* U ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief gaat u akkoord met onze Privacyverklaring . U kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren uw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha

Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

Uw naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . Je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha