ICT Oplossingen voor SW Bedrijven

SW-bedrijven hebben er de laatste jaren flinke uitdagingen bij gekregen. Waar vroeger de primaire opdracht was om mensen zinvol werk te verschaffen, is tegenwoordig financieel resultaat een voorwaarde voor het uitvoeren van de primaire taak. Resultaten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling wordt gezien als prestatiefactor en wegen zwaar mee in de waardering van de organisatie.

Slimme inrichting ERP ondersteunt nieuwe bedrijfsvoering SW-bedrijven
Veel SW-bedrijven zijn geholpen met een slimme en op maat gesneden inrichting van Exact. Het stroomlijnen van processen (zoals planning, productie en voorraad) zijn bekende vraagstukken voor u en ons.

De integratie van Exact ERP met cliënt volg- en re-integratiesystemen als IW3, Compas en Werkstap is een grote stap vooruit in efficiency. Door de integratie van financiën, productie, logistiek en CRM binnen één systeem, is Exact ERP ideaal ter ondersteuning van uw proces. Ontdek Exact ERP →

Kennis centraal delen
Informatie, kennis en collega’s vinden is lastig voor wie geen centraal platform heeft. Met behulp van een SharePoint intranet kijkt iedereen binnen de organisatie naar dezelfde informatie. Of het nu gaat om intern nieuws, werkinstructies of een gezamenlijk project: iedereen werkt eenduidig. Vanuit een basis kijken we specifiek naar uw wensen en richten we uw organisatieplatform in. De mogelijkheden van uw samenwerkingsplatform →

Altijd inzicht?

Leon Bosgra vertelt u over de inzichten die onze oplossingen opleveren

leonpasfoto

SW bedrijven hebben ook vertrouwen in de volgende oplossingen:

Kwaliteitsmanagement

Ontdek deze oplossing

Rapportages

Ontdek deze oplossing

Arrix behaald Project of the Year Award met Alescon

sw bedrijvenIn 2011 is de prijs het Project of the Year Award voor het eerst door Exact in het leven geroepen. Dit is een prestigieuze prijs van Exact Software, waar er gekeken wordt naar een aantal aspecten die ICT Projecten succesvol maken. Te denken valt aan de grootte en complexiteit van het project, of het een unieke oplossing betreft, de voordelen die de klant ermee behaald en het resultaat wat hier uiteindelijk mee wordt behaald (ROI). Bovendien wordt de waardering van de klant als belangrijkste wegingsfactor hier in mee genomen. Arrix heeft meteen in 2011 de award gewonnen voor een project bij Alescon, waar men een Exact implementatie heeft uitgevoerd.

Lees meer over dit unieke project »

Onze tevreden klanten

empatec

“Ook bij het nieuwe intranet is menselijk contact cruciaal”

Lees meer »

impact

“Wat Arrix vooraf heeft beloofd, zijn ze ook nagekomen”

Lees meer »

werkleerbedrijfnef

“Arrix en werk-leerbedrijf NoardEast Fryslan: Coachend en begeleidend succesvol!

Lees meer »

egbertmoen

Egbert Moen, Directeur/Eigenaar EM-Interim

“Hoe Navigeren SW bedrijven in de nieuwe werkelijkheid?”

lees meer→

Laat hieronder jouw gegevens achter en Leon, Exact adviseur van Arrix, neemt contact met je op.

Bedrijfsnaam (verplicht):

Naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

Opmerkingen:

 Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief* en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

* U ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief gaat u akkoord met onze Privacyverklaring . U kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren uw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha

Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

Uw naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . Je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha