Onderwijs, overheid en non-profit profiteren van ICT-oplossingen op maat

Een grote groep mensen informeren, ze op een uniforme manier laten werken en toch die mensen de eigen identiteit laten behouden. Het zijn een paar voorbeelden van grote uitdagingen die het onderwijs, de overheid en de non-profitsector te wachten staan.

Uniform werken levert vraagstukken op waar wij een antwoord op hebben. Hoe vinden we de aanwezige competenties binnen de organisatie en hoe communiceren we met grote groepen mensen verspreid over meerdere locaties? Welke risico’s nemen collega’s op het gebied van informatiebeveiliging? Allemaal uitdagingen waar Arrix ervaring mee heeft.

Kwaliteit borgen in uw organisatie
Door te werken met een centraal geborgd kwaliteitshandboek kijken alle medewerkers naar dezelfde instructies en procedures. Een systeem waarbij feedback van de eindgebruiker zorgt voor continue verbetering van uw organisatie. Maak kennis met het kwaliteitsmanagementsysteem →

Online samenwerken
Het vinden van collega’s, kennis of informatie in de organisatie kan met een samenwerkingsplatform gebaseerd op SharePoint. Ontdek onze Sharepoint-oplossingen →

Beveiliging van persoonsgegevens van groot belang
In mei gaat de nieuwe privacywet in. Deze wetgeving heeft impact op uw ICT-infrastructuur, uw beleid en uw medewerkers. Op alle drie vlakken is Arrix uw gesprekspartner. Een securitycheck geeft u direct inzicht in de huidige status ten opzichte van uw verplichtingen.
Is uw organisatie hier klaar? Doe de security-check →

Beter samenwerken, meer kwaliteit?

Adviseur Alex Bakker vertelt u hoe u dit bereikt

pasfotoalex

Onze oplossingen:

Dubbele ISO Certificering leidt tot digitaal kwaliteitsmanagementsysteem

onderwijs
Arrix heeft een belangrijke kwaliteitsimpuls gerealiseerd door maar liefst twee ISO normeringen te implementeren! Wij zijn voortdurend bezig om de kwaliteit van onze dienstverlening te borgen en daar, waar mogelijk, te verbeteren. Dit is bekroond met een dubbele (9001 en 27001) certificering!

Het besluit tot certificering heeft geleid tot een digitaal kwaliteitsmanagementsysteem. De auditors die tot dusverre het bedrijf hebben doorgelicht zijn erg onder de indruk van dit systeem. Het kwaliteitsmanagementsysteem is digitaal verwerkt in een oplossing van Microsoft, genaamd SharePoint. De werkwijze met daarin handleidingen en procedures worden hierin uitgebreid beschreven. Door middel van klikbare Viso afbeeldingen kunnen werknemers eenvoudig hun weg vinden in de voor hen zinvolle procedures. Ook kan men verbeterpunten aandragen in het zogenaamde verbeterregister. Het kwaliteitsmanagementsysteem is en blijft altijd in ontwikkeling!

Bent u op zoek naar manieren om het kwaliteitsmanagementsysteem digitaal beschikbaar te maken en meer onder te brengen bij uw medewerkers. Bekijk de mogelijkheden

Referenten in het Onderwijs, Overheid en Non-Profit

renn4

“Uiteraard verwachten wij ook van ons kwaliteitsmanagementsysteem een hoge standaard!”

Lees meer »

bsf1

“Dienstverlening begint met inlezen”

Lees meer »

gemeentehengelo

“Met SharePlus en MDM hebben wij nu een eenvoudige en veilige oplossing”

Lees meer »

Laat hieronder jouw gegevens achter en Alex, ICT adviseur van Arrix, neemt contact met je op.

Bedrijfsnaam (verplicht):

Naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

Opmerkingen:

 Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief* en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha

Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

Uw naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . Je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha