ICT Oplossingen voor de gezondheidszorg

De zorg kent moeilijk tijden. Mede door de toenemende vergrijzing wordt de vraag naar zorg steeds groter. De concurrentie neemt toe terwijl de budgetten worden verlaagd. Ondanks de bezuiniging moet de kwaliteit van de zorg van de hoogst mogelijke standaard zijn. Zorginstellingen kampen hierdoor met een aantal belangrijker uitdagingen. Het borgen van kwaliteit, het voldoen aan wet- en regelgeving en zorgen dat de interne processen zo efficiënt mogelijk verlopen. Arrix helpt u hier graag bij.

Kwaliteit borgen in uw organisatie Door te werken met een centraal geborgd kwaliteitshandboek kijken alle medewerkers naar dezelfde instructies en procedures. Een systeem waarbij feedback van de eindgebruiker zorgt voor continue verbetering van uw organisatie. Maak kennis met het kwaliteitsmanagementsysteem →

Beveiliging van persoonsgegevens van groot belang In mei gaat de nieuwe privacywet in. Deze wetgeving heeft impact op uw ICT-infrastructuur, uw beleid en uw medewerkers. Op alle drie vlakken is Arrix uw gesprekspartner. Een securitycheck geeft u direct inzicht in de huidige status ten opzichte van uw verplichtingen. Is uw organisatie hier klaar? Doe de security-check →

Gaat u de uitdaging aan?

Alex Bakker vertelt u meer over de innovatieve oplossingen in de zorg

pasfotoalex

ICT oplossingen voor de zorg die vertrouwen geven:

Financiële Administratie

Ontdek deze oplossing

Digitaal vergaderen

Ontdek deze oplossing

Security in de zorg niet op orde

De nieuwe privacywet AVG stelt de zorgsector voor een grote uitdaging. Hoe dient een instelling zich te bewegen binnen het spanningsveld van privacybescherming aan de ene kant, en het functioneel uitoefenen van de primaire zorgtaak aan de andere kant? Lees de tien valkuilen en download het stappenplan om erachter te komen.

Onze tevreden klanten

ict oplossingen voor de zorg

ict oplossingen voor de zorg

ict oplossingen voor de zorg

ict oplossingen voor de zorg

Laat hieronder jouw gegevens achter en Alex, ICT adviseur van Arrix, neemt contact met je op.

Bedrijfsnaam (verplicht):

Naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

Opmerkingen:

 Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief* en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha

Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

Uw naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . Je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha