Innovatieve oplossingen om de uitdagingen in de groothandel aan te gaan

Als groothandel staat u voor grote uitdagingen, waaronder het krimpen van uw marges. Hierdoor wordt het steeds belangrijker om grip te krijgen op uw bedrijfsprocessen. Om u te helpen zo efficiënt mogelijk te werken ondersteunt Arrix u met passende ICT oplossingen.

Door onze ruime ervaring in de groothandel branche weten wij als geen ander hoe belangrijk een goede ICT infrastructuur voor uw organisatie is. Of het nu gaat om het aanleggen van een Wifi netwerk, het optimaliseren van uw voorraad  in het ERP systeem of het genereren van rapportages, wij helpen u graag.

Exact voor groothandel
In het logistieke proces is actuele informatie de sleutel tot succes. Op basis van juiste en tijdige informatie kunt u het logistieke proces binnen uw organisatie optimaliseren. Met Exact ERP Software laat u uw inkoop, verkoop, voorraad, magazijnbeheer en distributie perfect op elkaar aansluiten. Optimaliseer uw logistieke proces →

Exact Warehouse Managementsysteem: Uw logistiek proces geoptimaliseerd
Exact WMS automatiseert uw fysieke goederenstroom en optimaliseert het logistieke proces. U heeft realtime inzicht in uw voorraadposities waardoor u uw leverbetrouwbaarheid en efficiëntie kan verhogen. Welke variant Warehouse Management past het beste bij uw bedrijf →

Gaat u de uitdaging aan?

Leon Bosgra vertelt u meer over de innovatieve oplossingen in de groothandel

pasfotoleon

De Groothandel heeft ook vertrouwen in de volgende oplossing:

Rapportages

Ontdek deze oplossing

Klantportaal

Ontdek deze oplossing

Exact CRM App - Uw ideale sidekick

Probeer 1 maand gratis

Met de CRM App van Exact heeft u alles binnen handbereik. Wilt u weten hoe? Probeer 1 maand de CRM App en ontdek hoe u uw verkoopkansen vergroot.

Schrijf u hier in

Onze tevreden klanten

brandsma koffie

“Door CRM is het allemaal veel efficienter geworden. Echt een wereld van verschil”

Download »

krikke

“In Arrix hebben wij een betrouwbare partner gevonden die onze business goed begrijpt en de ondersteuning biedt die wij nodig hebben”

Lees meer »

cool presentation

“Door het aanmaken van offertes vanuit Synergy besparen we zo een paar uur per week”

Download »

Laat hieronder jouw gegevens achter en Leon, Exact adviseur van Arrix, neemt contact met je op.

Bedrijfsnaam (verplicht):

Naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

Opmerkingen:

 Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief* en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

* U ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief gaat u akkoord met onze Privacyverklaring . U kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren uw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha

Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

Uw naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . Je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha