Weet wat je deelt!

Het gebruik van Clouddiensten en daarmee ook het opslaan in de Cloud is sterk toegenomen. Belangrijkste aanjager hiervan is Office 365. Maar weet u wat er door uw medewerkers wordt gedeeld?

Lees meer

Secretaressedag: Wat wilt u nu echt?

21 april is het Nationale Secretaressedag. Wat krijgt u als blijk van waardering? Een bosje bloemen of een ander aardigheidje? Of heeft u liever iets wat bijdraagt aan uw persoonlijke ontwikkeling of voordeel oplevert bij uw werkzaamheden? Wat wilt u nu echt?

Lees meer

Microsoft Teams: Samenwerken aan documenten en projecten

Teams is een nieuw onderdeel van Office 365 waarmee een groep mensen (een team) snel met elkaar aan de slag kan om samen te werken aan documenten en projecten. Op welke manier kun je teams goed gebruiken, maar ook in welke situatie is het gebruik van Microsoft teams aan te raden. Meer in de blog van Dave Bakker, SharePoint Business Consultant van Arrix.

Lees meer

Skype voor Bedrijven: De veranderende “C” in iCt

Skype voor bedrijven vergroot de communicatiemogelijkheden enorm. Chatten, videobellen en het opzetten van virtuele vergaderingen zijn slechts een paar van de mogelijkheden binnen Skype voor bedrijven. Onze Netwerk Consultant, Jan Meinsma, vertelt u meer over de rol van Skype voor Bedrijven in de zakelijke wereld.

Lees meer

De toekomst van SharePoint

Op woensdag 4 mei j.l. vond er in San Francisco een Microsoft evenement plaats met de naam: ‘The Future of SharePoint’. Tijdens dit evenement is bekend gemaakt welke nieuwe ontwikkelingen op stapel staan voor het samenwerkingsplatform en Office 365 van Microsoft

Lees meer

Digitaal vergaderen met SharePoint

De afgelopen jaren zijn er vele artikelen verschenen met betrekking tot het onderwerp: “Digitaal vergaderen in SharePoint. In de SharePoint versie 2010 werd een standaard vergadersjabloon meegeleverd, vanaf versie 2013 is dat niet meer het geval. Welke mogelijkheden zijn er nu om digitaal te vergaderen in SharePoint?

Lees meer

Kwaliteitsmanagement systeem in Office365

Office 365 en SharePoint bieden standaard de benodigde componenten die nodig zijn om een kwaliteitsmanagementsysteem op te zetten. Deze software is in veel gevallen van grote toegevoegde waarde op het moment dat een organisatie besluit om een kwaliteitsmanagementsysteem op te zetten. Onze Business Consultant Dave Bakker vertelt u hier meer over.

Lees meer