Stop met de brandverzekering!

In de afgelopen jaren is data en cybercriminaliteit een steeds groter risico geworden. De kans op cybercriminaliteit is groter dan brand in je bedrijfspand. Wees je bewust van deze risico’s en neem maatregelen in het kader van je bedrijfscontinuiteit.

Lees meer

Privacy op de werkvloer: Medische gegevens

Iedere werkgever moet zich vanaf 25 mei houden aan de nieuwe Europese Privacywetgeving, de Algemene Verordeining Gegevensbescherming. Dit geldt ook voor de medische gegevens van uw personeel. Hoe dient u hiermee om te gaan? Lees het blog van Hans de Boer, eigenaar van De Boer & Egberts Advocaten.

Lees meer

6 Voordelen waarmee HR Software uw organisatie sterker maakt

De afgelopen jaren worden steeds meer organisaties bewust van het belang van een goed HR beleid. Waar andere bedrijfsprocessen vaak geautomatiseerd zijn door middel van ondersteunende software, gebeurt er op de HR afdeling veel handmatig. Om u als ondernemer of HR professionals binnen het MKB op weg te helpen hebben wij de voordelen van HR Software voor u op een rij gezet.

Lees meer

Deponeren met SBR

Als ondernemer wordt u door diverse partijen regelmatig gevraagd om gegevens uit uw financiële administratie aan te leveren. De nieuwe norm om dit te doen is via Standaard Bedrijfsrapportages (SBR). Met SBR kunt u financiële rapportages eenvoudig vanuit één administratie aanbieden en veilig digitaal verzenden. Ook voor het deponeren van uw jaarrekening geldt de verplichting om dit aan te leveren via SBR. Wat houdt dit voor u in?

Lees meer

SharePoint Framework

SharePoint Framework is een nieuwe manier om webonderdelen te ontwikkelen. Arrix gaat steeds mee met de nieuwste technologieën en heeft al de nodige kennis opgedaan met betrekking tot Microsoft Framework. Onze SharePoint Ontwikkelaar, Oscar Barradas, vertelt u er meer over.

Lees meer

Secretaressedag: Wat wilt u nu echt?

21 april is het Nationale Secretaressedag. Wat krijgt u als blijk van waardering? Een bosje bloemen of een ander aardigheidje? Of heeft u liever iets wat bijdraagt aan uw persoonlijke ontwikkeling of voordeel oplevert bij uw werkzaamheden? Wat wilt u nu echt?

Lees meer

Microsoft Teams: Samenwerken aan documenten en projecten

Teams is een nieuw onderdeel van Office 365 waarmee een groep mensen (een team) snel met elkaar aan de slag kan om samen te werken aan documenten en projecten. Op welke manier kun je teams goed gebruiken, maar ook in welke situatie is het gebruik van Microsoft teams aan te raden. Meer in de blog van Dave Bakker, SharePoint Business Consultant van Arrix.

Lees meer

Skype voor Bedrijven: De veranderende “C” in iCt

Skype voor bedrijven vergroot de communicatiemogelijkheden enorm. Chatten, videobellen en het opzetten van virtuele vergaderingen zijn slechts een paar van de mogelijkheden binnen Skype voor bedrijven. Onze Netwerk Consultant, Jan Meinsma, vertelt u meer over de rol van Skype voor Bedrijven in de zakelijke wereld.

Lees meer

De toekomst van SharePoint

Op woensdag 4 mei j.l. vond er in San Francisco een Microsoft evenement plaats met de naam: ‘The Future of SharePoint’. Tijdens dit evenement is bekend gemaakt welke nieuwe ontwikkelingen op stapel staan voor het samenwerkingsplatform en Office 365 van Microsoft

Lees meer

Digitaal vergaderen met SharePoint

De afgelopen jaren zijn er vele artikelen verschenen met betrekking tot het onderwerp: “Digitaal vergaderen in SharePoint. In de SharePoint versie 2010 werd een standaard vergadersjabloon meegeleverd, vanaf versie 2013 is dat niet meer het geval. Welke mogelijkheden zijn er nu om digitaal te vergaderen in SharePoint?

Lees meer

Kwaliteitsmanagement systeem in Office365

Office 365 en SharePoint bieden standaard de benodigde componenten die nodig zijn om een kwaliteitsmanagementsysteem op te zetten. Deze software is in veel gevallen van grote toegevoegde waarde op het moment dat een organisatie besluit om een kwaliteitsmanagementsysteem op te zetten. Onze Business Consultant Dave Bakker vertelt u hier meer over.

Lees meer

Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

Uw naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . Je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha