BIM. Digitaal op de bouwplaats

bim2

BIM Is een werkmethodiek waarbij in een 3-dimensionaal Bouw Informatie Model (BIM) integraal wordt samengewerkt door diverse disciplines in de bouwsector.

Waarom BIM
Het doel is om de samenwerking met bouwpartners en leveranciers te optimaliseren en faalkosten te minimaliseren. Een succesvolle BIM-implementatie betekent een onderscheidende marktpositie. U kunt uw toegevoegde waarde in het bouwproces enorm vergroten.

Arrix, ervaren met BIM-technologie
Arrix is met één van haar bouw gerelateerde opdrachtgevers de uitdaging aangegaan om de BIM-omgeving in te richten, gebaseerd op GRID-kaarten in een Citrix/VMware omgeving. Inmiddels hebben onze netwerkspecialisten ruime kennis en ervaring met de benodigde ICT-omgeving voor een Bouw Informatie Model.

BIM de voordelen:

  • Alle betrokken partijen werken aan hetzelfde plan;
  • Verkleint de foutkans;
  • Beperkt de kans op gegevensverlies;
  • Minder dubbele handelingen;
  • Betrokken partijen verrijken de aanwezige data;
  • Verbetering van de procesgang.

Kies voor succes

Aukje Tymersma, ICT adviseur, adviseert u graag over BIM

pasfotoaukje

Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

Uw naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . Je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha