Vertrouwen in de software

Kwaliteit is de basis van continuïteit. Arrix werkt daarom uitsluitend met A-merken en partners die zich in de praktijk hebben bewezen zoals de software van Microsoft. Microsoft heeft software die het bedrijven en organisaties mogelijk maakt efficienter, effectiever en rendabeler te werken. Arrix is toppartner van Microsoft.

Wilt u meer weten? Neem contact op!

Vul onderstaand contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Meteen een advies? Neem dan telefonisch contact met ons op, telefoonnummer (0512) 760 911.

Bedrijfsnaam (verplicht):

Naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

 Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.*

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . Je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha

SharePoint heeft ongekende mogelijkheden

sharepoint.fwMicrosoft SharePoint is een onderdeel van de Microsoft Office familie. De mogelijkheden die het SharePoint platform te bieden heeft zijn ongekend groot. In toenemende mate is er vraag naar methoden en technieken die organisaties vooruit helpen als het gaat om slimmer documentbeheer en onderling samenwerken. SharePoint is een platform met een grote verscheidenheid aan oplossingen die op een uniforme manier gebouwd kunnen worden. Alle informatie die uw SharePoint site bevat kan eenvoudig worden bewerkt worden en gedeeld worden met personen buiten en binnen de organisatie.

Meer Informatie
Office 365: Office waar en wanneer je maar wilt

office365.fwOffice 365 is een online dienst van Microsoft waar de bekende Office producten (Outlook, Word en Excel) onder vallen en de daarbij behorende serversystemen Exchange, SharePoint en Lync. In plaats van deze producten aan te schaffen en zelf te installeren, kunt u een abonnement afnemen, waarbij Microsoft het onderhoud en beheer voor haar rekening neemt.

Meer Informatie
SharePoint Online: de functionaliteiten van SharePoint in de Cloud

sponline.fwBinnen Office 365 is SharePoint (online) een toepassing voor het managen van grote hoeveelheden ongestructureerde data, het bieden van portals voor doelgroepen, het faciliteren van samenwerking of het automatiseren van kantoorprocessen. Een aantal praktische voorbeelden zijn: Documentbeheer, digitaal vergaderen en intra-/extranetten. SharePoint online heeft bijna dezelfde functionaliteit als de on-premise software van SharePoint, waardoor de mogelijkheden onbegrensd zijn. SharePoint online beschikt over de krachtige functies van SharePoint zonder de bijbehorende overhead van uw eigen (beheer) van de ICT Infrastructuur. U kunt SharePoint aanschaffen in de Cloud als losstaande applicatie of als onderdeel van Office 365.

Meer Informatie
Shareplus; de mobiele app voor SharePoint

sharepluslogo.fwSharePlus is een speciale app die geïnstalleerd kan worden op een iPad of Android tablet, waarmee je een SharePoint site kunt benaderen. Met SharePlus kun je vergaderdocumenten lezen, openen in Office 365 om te bewerken en pdf’s annoteren. SharePlus maakt het ook mogelijk om content opgeslagen in document bibliotheken en lijsten offline te halen, deze te bewerken en vervolgens weer te synchroniseren. U kunt optimaal gebruikmaken van de interface van uw tablet en bent niet afhankelijk van de weergave in de webbrowser. Deze weergave is namelijk vaak beperkter. Ondanks dat offline werken achterhaald klinkt, is het soms toch noodzakelijk. Via SharePlus kunt u toch altijd bij uw bestanden en bent u niet afhankelijk van een internetverbinding. Tevens is het mogelijk de uitstraling en de inrichting van de app op maat aan uw huisstijl aan te passen.

Bekijk SharePlus in actie
Microsoft Azure: Platform en services voor de cloud

azure.fwAzure is een cloudplatform dat gebruikt kan worden voor het inrichten van infrastructuren. Dankzij deze krachtige combinatie van beheerde en onbeheerde services kunnen wij toepassingen naar uw eigen wens bouwen, implementeren en beheren voor maximale productiviteit en continuïteit. Azure biedt een platform met een beschikbaarheid van 99,95%, 24×7 technische ondersteuning en 24-uurs statuscontrole. Azure kan snel op- en neerwaarts schalen om te voldoen aan uw vraag, dus u betaalt alleen voor wat u gebruikt.

Meer informatie
Microsoft Hyper-V: Voor eersteklas virtualisatie

hyper-v.fwOndersteun IT-efficiëntie en flexibiliteit met snellere uitvoering en beheer van gevirtualiseerde toepassingen. Virtualisatie-oplossingen van Microsoft die zijn gebaseerd op Hyper-V en die deel uitmaken van Windows Server, helpen de kosten verlagen door meer werklast te verenigen op minder servers. Vergroot de IT-flexibiliteit met de virtualisatie-oplossingen van Microsoft.

Meer informatie

Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

Uw naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . Je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha