Websiteontwikkeling voor een duidelijke functie van uw website

websiteontwikkelingIedereen kan een website maken. Maar de tijd van “mijn website hoeft enkel een digitaal visitekaartje te zijn” is inmiddels voorbij. Dit merken we in de dagelijkse praktijk.

Met websiteontwikkeling van Arrix is uw website meer dan een uithangbord en vervult een duidelijke functie in uw bedrijf. Als specialist in het bouwen en ontwikkelen van websites beschouwen we het als een gemiste kans wanneer er niet meer met een website wordt gedaan. Dat is precies waarmee we u verder kunnen helpen.

Uw website is een succes wanneer deze een verlengstuk vormt van uw organisatie en rendement oplevert voor uw organisatie. Denk bijvoorbeeld aan nieuwe prospects, een hogere klanttevredenheid, etc. Uw website moet naadloos geïntegreerd zijn in uw bedrijfsactiviteiten. We vinden het belangrijk dat uw website aantrekkelijk vormgegeven is. Goed doordacht op basis van een slim concept, to-the-point informatie zonder poespas. Toegankelijk via een consistente navigatie, voorzien van sociale integratie en wellicht nog wel belangrijker: geoptimaliseerd voor alle typen (mobiele) devices. Daarnaast wilt u een website die snel toegankelijk is, uw klant wil immers niet wachten! Allemaal zaken die wij mee nemen bij websiteontwikkeling, waardoor uw website wel het juiste rendement oplevert!

Meer online rendement?

Henri Piersma vertelt u graag hoe u dit kunt behalen

pasfotohenri

Onderstaande referenten geven ons het vertrouwen!

missp.fw

qhp4

Meer informatie?


Laat hieronder jouw gegevens achter en Henri, SharePoint adviseur van Arrix, neemt contact met jou op.

Bedrijfsnaam (verplicht):

Naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

Opmerkingen:

 Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief* en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha

Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

Uw naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . Je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha