Van Intranet naar Social Intranet

Het intranet is de laatste jaren behoorlijk in ontwikkeling. Steeds meer organisaties zien de voordelen van nieuwe manieren van communiceren, samenwerken en kennis delen. Mede door de opkomst van Social Media is er behoefte aan snelle dynamische communicatie. Met een Social Intranet is dat mogelijk!

Bovendien kunt u met een Social Intranet communicatie, samenwerken en het delen van kennis faciliteren. Als SharePoint specialist hebben wij een Social Intranet ontwikkeld die aan al deze functionaliteiten voldoet. Bovendien is het eenvoudig om uw bestaande bedrijfssoftware te integreren en worden kosten voor maatwerk uitgespaard. Uw dagelijkse werk wordt hiermee efficiënter georganiseerd en medewerkers hebben beter zicht op datgene wat er in de organisatie speelt.

Geïnteresseerd? Neem contact op!

Vul onderstaand contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Meteen een advies? Neem dan telefonisch contact met ons op, telefoonnummer (0512) 543 221.

Bedrijfsnaam (verplicht):

Naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

Onderstaande referenten geven ons het vertrouwen!

groningenseaports.fw

storteboom.fw

omropfryslan.fw

Daarom Social Intranet

De interne communicatie verbetert
Kennis delen wordt eenvoudiger
Betrokkenheid medewerkers verbeterd
Bestaande bedrijfssoftware wordt vlot geïntegreerd
Altijd en overal bij de hand, met tablet en smartphone
Centraal delen van informatie en werk
Op maat voor uw organisatie

 

Vertrouwen in uw Social Intranet

Intranet is van oorsprong een zendkanaal van het management en de communicatie-afdeling. Social intranet daarentegen biedt medewerkers de mogelijkheid om deze hiërarchische structuur te doorbreken. Maar dat wil niet zeggen dat het management sociale netwerken en media niet kan gebruiken. Sterker nog, een management dat veel van zijn plannen en kennis intern deelt met iedereen, geniet ook meer vertrouwen.