Vertrouwen in onze ICT oplossingen

ICT moet uw bedrijfsvoering eenvoudiger rendabeler, efficiënter en plezieriger maken. En dat is precies wat wij op een persoonlijke manier voor u realiseren. Het resultaat? ICT oplossingen die voor uw werken en waar u blind op kunt vertrouwen. Bij Arrix vindt u alle disciplines en kennis onder één dak. Het grote voordeel daarvan is dat communicatie via korte lijnen verloopt. Bovendien draagt één partij de verantwoordelijkheid voor uw automatiserings- en ICT-oplossingen. U kunt bij Arrix terecht voor oplossingen op het gebied van ICT infrastructuur, Exact Software, Cloud, Office 365, Internet, Security en SharePoint. Wij bieden daarbij volledige ondersteuning van een eigen Servicedesk.

Geïnteresseerd? Neem contact op!

Wij staan u graag te woord over de verschillende ICT oplossingen en de mogelijkheden die deze bieden voor uw bedrijf. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in.

Voor onze Servicedesk is uw zorg onze uitdaging!

Uw ICT oplossingen moeten werken. Onze ICT Servicedesk zorgt ervoor dat ICT problemen worden voorkomen, maar ook adequaat worden opgelost. De Servicedesk biedt u de ICT hulp die nodig is en neemt u de zorg uit handen. Problemen met uw computer of uw server? Heeft u vragen over SharePoint, Exact of  Office 365. Neem contact op via de mail of telefoon.

Bereikbaarheid Servicedesk

(0512) 760 911

Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

Uw naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . Je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha