Snel en eenvoudig inzicht in HR-cijfers voor de beste strategische beslissingen

HR Rapportages
U wilt de juiste strategische keuzes maken. Maar heeft u precies inzicht in alle kerncijfers van uw organisatie? Zijn er actuele rapportages over bijvoorbeeld het ziekteverzuim of de leeftijdsopbouw beschikbaar die uw keuzes ondersteunen?

Vaak worden rapportages ad-hoc aangevraagd bij de HR-afdeling. U heeft deze informatie niet altijd paraat of u moet het uit meerdere bronnen halen. Het samenstellen van rapporten kan u dan veel tijd kosten terwijl uw (lijn) management direct inzicht wil hebben.

Met de easy-HR module heeft zowel u als uw lijnmanagement gemakkelijk en snel inzicht in belangrijke stuurinformatie. In een handomdraai heeft u per afdeling HR rapportages en analyses over onder andere verzuim, verdeling van contracten, aantal Fte’s en leeftijdsopbouw. U krijgt niet alleen inzicht in cijfers, maar legt ook gemakkelijk dwarsverbanden bijvoorbeeld tussen afdeling en het percentage ziekteverzuim.

Wij helpen u graag verder!

Onze HR Specialist, Leon Bosgra, staat u graag te woord

pasfotoleon

Rapportagemogelijkheden

Klik op één van onderstaande afbeeldingen en bekijk de volgende mogelijkheden:
– HR Cockpit
– Verdeling contracten
– In- en uitstroom
– Afwezigheidsoverzicht

kimm-stelwagen2

Kimm Stelwagen, eigenaar van Flode

HR (Interim) Management & Arbo Advies.

“Goed werkgeverschap is een service voor uw medewerker”

Lees meer →

Ontdek ook de andere mogelijkheden binnen Easy HR

Meer tijd voor HRM met Easy HR

Lees meer

Het verminderen van uw administratieve last

Lees meer

Altijd op de hoogte van uw medewerkers

Lees meer

Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

Uw naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . Je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha