HR Monitoring: altijd op de hoogte van uw medewerker

Overzicht in opleiding en competenties
Het ontwikkelen van uw medewerkers is van groot belang. U dient altijd op de hoogte te zijn van de ontwikkelingsbehoefte van uw medewerkers. Met de Easy HR module kan de medewerker zelf zijn vragen stellen en een verzoek doen tot een training. U heeft gemakkelijk inzichtelijk wie welke vragen en opleidingsbehoeften heeft.

HR Monitoring en signaleringen
Het is u vast wel eens overkomen. Het vergeten van belangrijke data. Een jubilea vergeten is natuurlijk erg vervelend voor uw medewerker, maar een contract vergeten aan te zeggen kan ook financiële gevolgen hebben.

Het bijhouden van belangrijke data is een tijdrovend en gevoelig proces. Hoe kunt u deze HR data het beste monitoren? Met de module Exact Event Manager stelt u automatische signaleringen in zodat u altijd op tijd geïnformeerd bent. U bent op de hoogte van jubilea, aflopende contracten en wanneer u een beoordelingsgesprek moet voeren.

U kunt zelf bepalen welke signaleringen u koppelt aan personen. Zo kunt u bij een naderend jubileum automatisch een mail versturen naar de bloemist en bij een aflopend contract de manager inlichten.

Wij helpen u graag verder!

Onze HR Specialist, Leon Bosgra, staat u graag te woord

pasfotoleon

Hoe HR monitoring en signalering werkt!

Bekijk de afbeeldingen en zie hoe een signalering wordt ingesteld. Daarnaast ziet u hoe de HR manager jubilea en einde contracten monitort.

leonpasfoto

Leon Bosgra, Adviseur Exact Oplossingen

Wat zijn nou de voordelen van een digitaal personeelsdossier ten opzichte van een papieren dossier?

Lees ze alle 6 →

Ontdek ook de andere mogelijkheden binnen Easy HR

Meer tijd voor HRM met Easy HR

Lees meer

Het verminderen van uw administratieve last

Lees meer

De juiste inzichten met relevante HR-data

Lees meer

Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

Uw naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . Je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha