Exact software: het kloppend hart van uw bedrijf

Exact software integreert uw hele bedrijf in één softwarepakket. Zo heeft u altijd en overal inzicht in uw belangrijkste bedrijfsprocessen en vermindert u het aantal handmatige handelingen op alle desbetreffende afdelingen.

Software van Exact is af te stemmen op de unieke kenmerken van uw bedrijf. Doordat de software kan worden uitgebreid met losse componenten bent u altijd voorbereid op veranderende bedrijfs- en marktomstandigheden.

Overstappen op Exact Software?

Leon Bosgra geeft al meer dan tien jaar advies in Exact software.

leonpasfoto

De vele toepassingen van Exact Software:

Exact software automatiseert:

  • Financiële processen
  • Debiteuren- en crediteurenbeheer
  • HR-administratie
  • Voorraadbeheer

Plan een demonstratie

M4four heeft vertrouwen in Exact Software

Zij kozen voor de Exact-oplossingen van Arrix:

relatiebeheer

“Met de software van Exact besparen we zo een paar uur per week”

kijlstra

“Er werd echt met ons meegedacht, er werden alternatieve werkwijzen aangedragen en de consequenties hiervan werden uitstekend uitgelegd.”

exact-software

Arrix vakbekwaam in Exact Software

Een partnership biedt u zekerheid en garanties.

  • Wij zijn officieel erkend door Exact – én door onze klanten – vanwege de hoogste klanttevredenheid in het partnerkanaal
  • Arrix is viermalig winnaar van de Customer Loyalty Award.
  • Wij zijn uitgerust met een eigen helpdesk.

Uw voordeel:

  • Onze consultants hebben honderden Exact-implementaties succesvol uitgevoerd en kennen alle nuances van de software
  • Wij kennen alle pakketten waarmee Exact wordt gekoppeld, zoals Compass, Groenvision, Synergy, Sumatra, ScanSys en Elvy
  • Arrix heeft een ruime kennis van de SW branche. Wij zijn marktleider en worden door Exact erkend als SW specialist.

Exact software door Arrix

Kwaliteit is de basis van continuïteit. Arrix werkt daarom uitsluitend met A-merken en partners die zich in de praktijk hebben bewezen zoals Exact, Elvy, Scansys en Speedbooks. Dat geeft vertrouwen. Onze medewerkers hebben een jarenlange ervaring met de Exact Software, worden regelmatig geschoold en zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Wilt u het exact weten? Neem contact op!

Vul onderstaand contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Meteen een advies? Neem dan telefonisch contact met ons op, telefoonnummer (0512) 760 900.

Bedrijfsnaam (verplicht):

Naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

 Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.*

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . Je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha

Exact software geeft u grip op uw afdeling of bedrijf. Wereldwijd gingen duizenden bedrijven u voor. Inmiddels besparen talloze afdelingen honderden fte's, omdat repeterende handmatige handelingen zijn gereduceerd (of zelfs helemaal overbodig zijn geworden).

Exact Globe next automatiseert uw bedrijfsprocessen

exact softwareExact Globe Next integreert uw financiële administratie met de andere belangrijke bedrijfsprocessen. Alle interacties worden in één centrale informatiebron ingevoerd. Dit geeft inzicht in alle relevante financiële details en administratieve processen. Zo beschikt u over de juiste operationele en strategische stuurinformatie. U weet precies waar u staat, waar u naartoe wilt en hoe u er gaat komen. Exact Globe Next biedt een passende oplossing voor uw bedrijf of bedrijfsonderdeel. Hiermee creëert u een solide fundament voor uw onderneming. U heeft grip op alle bedrijfsprocessen of u nu nationaal of internationaal opereert. Exact Globe Next automatiseert de volgende bedrijfsprocessen:

Financiële Administratie   Productie en Planning   Inkoop en Logistiek   Salaris

Download de brochure
Exact Synergy: Direct resultaat

exact softwareExact  Synergy biedt de snelheid, flexibiliteit en zekerheid die u in de huidige marktomstandigheden nodig heeft. Onze oplossingen verenigen uw medewerkers, structureren hun werkwijze en bevorderen de samenwerking, zodat u vanaf dag één de voordelen ziet. Exact Synergy verbetert uw interne communicatie door transparante informatievoorziening. Bovendien automatiseert Exact Synergy veel routinetaken die u nog steeds handmatig uitvoert. Met Exact Synergy beheert u uw onderneming op basis van geïntegreerde werkstromen, documenten en projecten. Kortom: de moderne manier van werken. Exact Synergy brengt de duidelijkheid, structuur en samenwerking in uw onderneming tot stand. Met Exact Synergy automatiseert u de volgende bedrijfsprocessen:

Download de brochure
Overzicht met Exact Event Manager

exact softwareExact  Event Manager controleert en beheert bedrijfsprestaties. Deze software analyseert data, stelt cruciale gebeurtenissen vast en genereert automatische reactie. Beheer uw processen met Exact Event Manager en reageer altijd op tijd op cruciale gebeurtenissen. Bij een cruciale gebeurtenis geeft Exact Event Manager tijdig de juiste mensen een melding en genereert meteen een reactie of een correctie. Hiermee houdt u overzicht op diverse activiteiten, gebeurtenissen en databases in uw bedrijf. U kunt eenvoudig belangrijke of tijdsgevoelige situaties in uw organisatie in kaart brengen. Met Exact Event Manager beperkt u risico’s en opent u deuren naar nieuwe mogelijkheden. Met Exact Event Manager krijgt u snel zicht op belangrijke veranderingen die zich voordoen in uw bedrijf en het is niet langer nodig om handmatig taken uit te voeren. Dit verkleint de kans op vergissingen.

Download de brochure
Exact Online: Kom ook ondernemen in de Cloud

exact softwareExact Online maakt het eenvoudig en rendabel voor bedrijven om hun activiteiten naar de Cloud te brengen. U werkt veilig en gemakkelijk online met deze software en ziet in één oogopslag hoe uw bedrijf er voor staat. De cloud software van Exact bespaart u veel tijd en kosten. Bovendien: Haalt u meer uit online samenwerken: u werkt samen aan het beste resultaat. Verbetert het de resultaten: u maakt betere beslissingen door 24/7 inzicht in alle cijfers. Het verhoogt efficiency: alles is geautomatiseerd in 1 flexibel abonnement. Bovendien is er een mogelijkheid om de software 30 dagen te proberen, alvorens u overgaat tot de werkelijke aanschaf. U weet dus precies wat de software voor u kan betekenen! Arrix kan u in het volledige traject ondersteunen.

De Cloud software van Exact onderscheidt de volgende varianten:

Boekhouden Basis Boekhouden Advanced Boekhouden Premium Productie

 

Handel Handel Advanced Uren & Facturen Projectmanagement
Meer informatie
Microsoft SQL Reporting Services in combinatie met Exact Software

reportingservices.fwMicrosoft SQL Reporting Services is een veelzijdige rapportagetool. U kunt hiermee papieren rapporten bouwen en rapporten interactief beschikbaar stellen via het web. Uw Exact Globe en/of e-Synergy omgeving vormt de bron voor deze rapportages. De gebruikersinterface werkt intuïtief en is gebaseerd op het Microsoft Office interface. Bovendien is het volledig geïntegreerd met uw Exact Software. Indien u beschikt over een licentie Exact Globe of Exact Synergy, dan kunt u gratis gebruik maken van deze functionaliteit  (vanaf SQL 2005). Arrix heeft alle kennis in huis van SQL Reporting services en de opbouw van de Exact database. De ervaren consultants van Arrix kunnen samen met u uw rapportagebehoefte bepalen en dit omzetten in de juiste overzichten. Wij informeren u graag over de meerwaarde van deze fantastische gratis tool!

Meer informatie
Elvy digitaliseert uw documentenstroom

elvy.fwElvy is een slim en betaalbaar softwarepakket, dat uw inkomende documentstroom digitaliseert. Met andere woorden: het zorgt ervoor dat gescande documenten op de juiste plek in de juiste database terechtkomen. Een mooi voorbeeld: Elvy herkent facturen, boekt ze automatisch in en archiveert ze bijvoorbeeld in Exact. Het pakket is eenvoudig te installeren, is apparaatonafhankelijk en communiceert probleemloos met Exact Software. Eigenlijk kunt u zeggen dat u met Elvy een extra medewerkster in huis haalt. Een medewerkster die altijd beschikbaar is en op vriendelijke, efficiënte en betrouwbare wijze ervoor zorgt dat u uw documenten gemakkelijk en snel kunt terugvinden!

Meer informatie
Scan Sys voor het geautomatiseerd verwerken van uw documenten

scansys.fwScan Sys biedt volledig geïntegreerde oplossingen voor het geautomatiseerd verwerken van facturen en overige documenten. Kostbare tijd en archiefruimte wordt op deze manier bespaard. Het programma ImageCapture for Invoices leest gescande of digitaal aangeleverde facturen automatisch uit op de belangrijkste factuurgegevens zoals: kop- en regelgegevens, ordernummers en factuurdata. Bestaande crediteuren en debiteuren worden automatisch herkend. Voor het controle- en matching proces van de factuur worden stamgegevens, boekingslogica en bestel- en ontvangstgegevens rechtstreeks uit de Exact software ingelezen. Inkooporder gerelateerde facturen kunnen direct worden gematched op kop en regel niveau in software van Exact met aangemaakte inkoopopdrachten, waarna de factuur via Exact Synergy ter elektronische fiattering kan worden aangeboden. Met ImageCapture for invoices in combinatie met Exact software bespaart u tijd en kosten op het verwerkingsproces van uw inkomende facturen en overige documenten. Documenten kunnen als bijlage direct worden opgevraagd vanuit de boeking in uw Exact Software.

Meer informatie
Speedbooks de ideale aanvulling op uw financiële administratie

speedbooks-fwAdequaat schakelen binnen uw bedrijf op basis van betrouwbare informatie uit uw boekhoudprogramma is een must. Met Speedbooks rapportage software heeft u binnen enkele minuten de gewenste managementrapportages paraat; gebruikersgemak en flexibiliteit staan bij ons voorop. Standaard wordt Speedbooks geleverd met diverse Excel rapportmodellen; van managementoverzicht tot jaarrekening (download hier voorbeeldrapporten). Handig wanneer u onderdelen wilt aanpassen; u bepaalt zelf hoe uw rapporten eruit zien. Bovendien voegt u de aangepaste rapporten eenvoudig toe als standaard templates. Speedbooks koppelt met álle in Nederland beschikbare boekhoudsoftware, zoals Exact Software. Afhankelijk van het aantal gebruikers en administraties kiest u voor één van de vier licentievarianten. Speedbooks rapportage software is al beschikbaar vanaf € 995.

Meer informatie
Sumatra Innovatieve rapportages voor Exact

sumatra1
Iedereen wil het liefst 7 dagen per week, 24 uur per dag, interactief en realtime de beschikking hebben over actuele en relevante informatie. De unieke wijze van presenteren van Sumatra maakt het mogelijk om verschillende data beschikbaar te stellen binnen één scherm, inclusief alle relevante onderliggende en bijbehorende details, die eventuele vragen direct beantwoorden. U ziet in één oogopslag wat de aandacht behoeft. Daarnaast zijn grafieken en tabellen “clickable”, zodat de verklarende details en zelfs documenten getoond kunnen worden binnen hetzelfde scherm. U kunt consolideren en rapporteren over meerdere databases/administraties. Sumatra biedt vele voordelen aan Exact gebruikers. Sumatra begint waar Exact ophoudt.

Start Livedemo
Autodoc voor uw complete documentenstroom

autodocAutoDoc HSE is een pasklare toepassing voor het organiseren van uw complete documentenstroom. De eindgebruiker drukt af naar de AutoDoc HSE printer en de rest wordt geregeld. Alle handelingen van een printopdracht worden daarmee geautomatiseerd.Wilt u graag uw belangrijkste documenten zoals fakturen automatisch opslaan als PDF met bijvoorbeeld het faktuurnummer als naam? Of een mailing verzorgen, die als eerste kijkt of er gemaild of gefaxed kan worden en anders afdrukt op een printer? Dit alles is mogelijk met AutoDoc HSE. AutoDoc HSE is een pasklare toepassing voor alles rondom uw documentenstroom. Met enkele eenvoudige aanpassingen aan uw documenten volstaat het afdrukken naar de AutoDoc HSE printer. De rest doet het programma voor u. AutoDoc HSE kan ook eenvoudig binnen Exact Software worden toegepast (en elk ander programma waarmee een lay-out bewerkt kan worden).​

Meer informatie

Laat hieronder jouw gegevens achter en Leon, Exact adviseur van Arrix, neemt contact met je op.

Bedrijfsnaam (verplicht):

Naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

Opmerkingen:

 Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief* en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

* U ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief gaat u akkoord met onze Privacyverklaring . U kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren uw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha

Een vrijblijvende demo aanvragen?

Laat hieronder uw gegevens achter en de Exact adviseur van Arrix neemt contact op om een demonstratie te geven.
Zo ontdekt u hoe Exact Software u tijd én geld bespaart.

Bedrijfsnaam:

Naam:

Uw email:

 Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief* en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha

Een vrijblijvende demo aanvragen?

Laat hieronder uw gegevens achter en de Exact adviseur van Arrix neemt contact op om een demonstratie te geven.
Zo ontdekt u hoe Exact Software u tijd én geld bespaart.

Bedrijfsnaam:

Naam:

Uw email:

 Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief* en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha

Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

Uw naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . Je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha