Met Exact consultancy behaalt u optimaal rendement

Voor, tijdens en na de implementatie helpen wij u om optimaal rendement uit uw bedrijfssysteem te halen. Dit kan wanneer u gebruik maakt van Exact Consultancy. De volgende zaken heeft Arrix hiervoor ontwikkeld:

  • Projectmanagement: Hierdoor zijn de risico’s vooraf in beeld, heeft u de focus op kwaliteit en blijven binnen budget en tijd
  • Toepasbaarheidsonderzoek: Er wordt onderzocht of de software toepasbaar is voor uw organisatie. Bovendien krijgt u inzicht in de werkwijze van uw organisatie en daarbij worden uw eisen en wensen in beeld gebracht.
  • Regulier Exact Consultancy: Wanneer de implementatie is afgerond hoeft Exact Consultancy zich niet te beperken tot het oplossen van problemen. Wij kunnen u helpen om een optimaal rendement uit uw Exact Software te halen. Dit kan op afroepbasis, maar ook op structurele basis.

Onze consultants hebben jarenlange ervaring met Exact Software. Deze unieke expertise garandeert een snelle en transparante werkwijze. Omdat wij onze klanten kwaliteit en zekerheid willen bieden hebben we serieuze investeringen gedaan om de kennis van de oplossingen en onze dienstverlening daaromheen op een hoog niveau te houden.

Wilt u ook een optimaal resultaat? Neem contact op

Vul onderstaand contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Meteen een advies? Neem dan telefonisch contact met ons op, telefoonnummer (0512) 760 900.

Bedrijfsnaam (verplicht):

Naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

 Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.*

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . Je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha

Servicedesk ook voor al uw Exact vragen

Arrix is Exact partner en daardoor hebben wij veel klanten die werken met Exact Globe, Synergy of Online. Om onze klanten de juiste ondersteuning te geven, verlenen onze door Exact opgeleide en gecertificeerde consultants dit zelf. Dit betekent voor u dat degene die altijd bij u op bezoek komt in principe ook uw vragen behandeld.   Voordat de consultant uw specifieke vragen over de werking van de software beantwoordt, adviseren wij u om contact op te nemen met onze servicedesk. Zij zorgen voor de registratie van uw vraag, bewaken de oplossing en kennen een prioriteit toe aan de melding.   Door deze werkwijze kunnen wij u de kwaliteit, die u van onze dienstverlening mag verwachten, garanderen.

Bereikbaarheid Servicedesk

(0512) 760 911

Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

Uw naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . Je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha