Het verminderen van uw administratieve last met het digitale personeelsdossier

Digitaal personeelsdossier
Het beheren van personeelsdossiers is een belangrijke taak. Documenten worden bij u aangeleverd, waarna u deze moet archiveren in de mappen van de medewerkers. Tegelijkertijd moet u inzicht hebben in aflopende documenten en wordt u gevraagd als een medewerker inzicht wil hebben in zijn dossier. Al deze processen zijn tijdrovend en daarnaast foutgevoelig.

Het digitale personeelsdossier zorgt voor één centrale opslag gekoppeld aan de medewerkerskaart. Met één druk op de knop heeft u altijd de juiste informatie bij de juiste medewerker, maar ook inzicht in de aflopende of ontbrekende documenten.

Wij helpen u graag verder!

Onze HR Specialist, Leon Bosgra, staat u graag te woord

pasfotoleon

klik op de afbeelding om deze beter te bekijken

Toegang tot documenten
Met Easy HR van Exact kent u gemakkelijk rechten toe aan medewerkers. U kunt instellen wie toegang heeft tot een dossier of document. Belangrijke gegevens zijn op deze manier altijd afgeschermd voor onbevoegden.

Mobile Self Service
Met de mobile Self Service heeft uw medewerker altijd en overal toegang tot zijn HR zaken. Uw medewerker kan ook buiten kantoortijden zijn dossier inzien, aanpassen of bijvoorbeeld verlof aanvragen. Uw medewerker heeft altijd inzicht en u hoeft er niet aan te pas te komen

klik op de afbeelding om deze beter te bekijken

klik op de afbeelding om deze beter te bekijken

Gebruiksvriendelijk medewerkersportaal
U kunt uw medewerkers gemakkelijk betrekken bij het HR Proces. Via een gebruiksvriendelijke portaal hebben uw medewerkers altijd inzicht in hun eigen HR-zaken. Ze kunnen eenvoudig documenten inzien en bewerken

kimm-stelwagen2

Kimm Stelwagen, eigenaar van Flode

HR (Interim) Management & Arbo Advies.

“Goed werkgeverschap is een service voor uw medewerker”

Lees meer →

Ontdek de andere mogelijkheden binnen Easy HR

Meer tijd voor HRM met Easy HR

Lees meer

De juiste inzichten met relevante HR-data

Lees meer

Altijd op de hoogte van uw medewerkers

Lees meer

Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

Uw naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . Je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha