"Wij leiden het systeem in plaats van dat we lijden onder een systeem"

Ron Bos. Controller Werkleerbedrijf Alescon:

“De implementatie van Exact heeft duidelijk bij kunnen dragen aan het slagen van andere bedrijfsprocessen. Er wordt nu niet meer buiten het ERP-systeem om gewerkt. Bovendien hebben wij nu meer betrokkenheid  en een draagvlak binnen de organisatie. Voor ons is het belangrijkste resultaat dat we konden beginnen met een schone lei We kunnen nu meer pakketten koppelen dan voorheen en hebben nu dus een meer geïntegreerde oplossing, waarbij de processen beter vastliggen. Wij leiden het systeem in plaats van dat we lijden onder een systeem. Exact is bovendien niet alleen nu toepasbaar, maar ook flexibel voor de toekomst!”

Lees meer over de geïntegreerde oplossing bij Alescon:

Vul je gegevens in en ontvang het referentverhaal van Alescon:

Bedrijfsnaam (verplicht)

Naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

 Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief* en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha

Hoe navigeren SW bedrijven in de nieuwe werkelijkheid?

 

Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen door middel van blogs, whitepapers en events.

Uw naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

* Je ontvangt een aantal keer per maand de belangrijkste berichten in uw email. Door het aanmelden van de nieuwsbrief ga je akkoord met onze Privacyverklaring . Je kunt de nieuwsbrief ieder moment stopzetten. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

Typ onderstaande code over:
captcha